18.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Samsung Galaxy S21: Κι όμως υπάρχει τρόπος για να κρατάει η μπαταρία περισσότερο

Η ομορφιά βρίσκεται στις λεπτομέρειες… Και με το Sasmung Galaxy 21 μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες με ανάλυση 64 megapixel που θα μοιάζουν με έργα τέχνης.

Και δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες… τραβήξτε βίντεο 8Κ και οι λήψεις σας απλά θα δείχνουν κινηματογραφικές… Το Galaxy 21 είναι το απόλυτο τηλέφωνο με γρήγορες ταχύτητες αφού διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 888 5G, αλλά και αναβαθμισμένο λογισμικό One UI 4 βασισμένο στο Android 12.

Αν ζητάτε επιδόσεις το maximum τότε έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή. Σχεδιασμένο, κατασκευασμένο και τελειοποιημένο για όσους εκφράζονται μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και αναζητούν το trend ή την καλύτερη τεχνολογία, το Samsung Galaxy S21 σε ενδυναμώνει ώστε να κάνετε αυτό που αγαπάτε.

Και αν δε το έχετε αποκτήσει, μπορείτε να το κάνετε τώρα από το SHOPFLIX.gr μαζί με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, σε εξαιρετικές τιμές και να το εξοφλήσετε σε έως και 60 δόσεις.

Εξάλλου, μέσα από την πλατφόρμα μπορείτε διαλέξετε δώρα για όλους και να τα παραλάβετε άμεσα στην πόρτα σας, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε, αλλά και με την ίδια αποστολή, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ. Για όσους κάνουν αγορές άνω των 100 ευρώ μπαίνουν στην κλήρωση για μοναδικά

Samsung Galaxy S21 FE 5G 6GB 128GB Graphite

Το Samsung Galaxy S21 είναι η επιτομή του μινιμαλισμού. Η απλότητα σε γραμμές και επιφάνειες, μαζί με την edge to edge οθόνη και τα ελάχιστα περιθώρια συνθέτουν ένα σύνολο που κλέβει τις εντυπώσεις.

Με έξυπνο σύστημα διαχείρισης που προσαρμόζεται στις δικές σας συνήθειες χρήσης και μπαταρία 4000mAh, το Galaxy S21 προσφέρει απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης κάθε μέρα, όλη μέρα.

Υποστηρίζει ενσύρματη υπερταχεία φόρτιση 25W και επομένως η μπαταρία του μπορεί να φορτίσει από 0% σε 50% μέσα σε μόλις 30 λεπτά. Επίσης, υποστηρίζει ταχεία ασύρματη φόρτιση 15W αλλά και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση Wireless PowerShare στα 4,5W. Μπορείτε να ακουμπήσετε στην πλάτη της συσκευής τα ακουστικά ή το ρολόι σας Galaxy για άμεση φόρτιση.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο με τόσες εφαρμογές και λειτουργίες θα πρέπει να παρακολουθείτε την απόδοση της μπαταρίας του.

Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα μέσω της εφαρμογής Samsung Members. Δεν έχετε παρά να ανοίξετε την εφαρμογή, να μεταβείτε στη ενότητα λήψη βοήθειας, να επιλέξετε από τους διαδραστικούς ελέγχους, την μπαταρία. Στην περίπτωση που η διάγνωση εμφανίζει ένδειξη Κακή τότε θα πρέπει να απευθυνθείτε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελάτων της εταιρείας.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα να βελτιστοποιήστε τη χρήση της μπαταρίας μέσω της προσαρμοστικής μπαταρίας.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να μεταβείτε στις ρυθμίσεις, να επιλέξετε φροντίδα μπαταρίας και συσκευής. Από την επιλογή ρυθμίσεις μπαταρίας ενεργοποιήστε την προσαρμοστική μπαταρία για περιορισμό της χρήσης της μπαταρίας για εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε συχνά

Τέλος έχει τη δυνατότητα να εξοικονομήσετε μπαταρία μέσω της τεχνολογίας εξομάλυνσης κίνησης (Motion smoothness).

Μεταβείτε στις ρυθμίσεις, επιλέξτε οθόνη και στην συνέχεια επιλέξτε Εξομάλυνση κίνησης (Motion smoothness).

Εάν ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης είναι Προσαρμοστικός, αλλάξτε σε πρότυπος για εξοικονόμηση μπαταρίας. επιλέξτε Εφαρμογή για επιβεβαίωση

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο