22.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

iPhone 15: Τι έρχεται με την επόμενη ναυαρχίδα της Apple

Ελάχιστους μήνες από την κυκλοφορία των μοντέλων iPhone 14 pro και IPhone 14 pro max και η Apple έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό του iPhone 15 που θα λανσάρει το φθινόπωρο.

Η νέα οικογένεια iPhone 15 αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2023 με τέσσερα μοντέλα, όπως ακριβώς και η σειρά iPhone 14. Φήμες λένε ότι τα νέα μοντέλα θα έχουν κάποιες σχεδιαστικές αλλαγές, ωστόσο οι μεγαλύτερες αλλαγές θα είναι στο εσωτερικό.

Θα υπάρξουν τέσσερα μοντέλα iPhone 15 στα ίδια μεγέθη με τα μοντέλα iPhone 14, συμπεριλαμβανομένων δύο iPhone 6,1 ιντσών και δύο iPhone 6,7 ιντσών. Ένα από κάθε μέγεθος θα είναι τα τυπικά μοντέλα iPhone 15, ενώ τα άλλα δύο θα είναι πιο ακριβά μοντέλα υψηλότερης ποιότητας «Pro». Όπως και με το iPhone 14, ορισμένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά θα προορίζονται για τα μοντέλα iphone 15 Pro.

Φήμες λένε ότι το πιο ακριβό μοντέλο θα είναι το μεγάλο και ισχυρό iPhone 15 Ultra . Ναι, Ultra. Η Apple χρησιμοποίησε το όνομα Pro Max στο παρελθόν, αλλά είναι πιθανό να αλλάξει σε «Ultra» για να σηματοδοτήσει τις μεγαλύτερες αναβαθμίσεις σε αυτό το μοντέλο.

Και τα τέσσερα μοντέλα θα διαθέτουν επίσης υποδοχή τύπου USB-C, αντικαθιστώντας τη θύρα Lightning που χρησιμοποιεί η Apple για σχεδόν μια δεκαετία!

Τα περισσότερα άλλα gadget στον κόσμο χρησιμοποιούν θύρα USB-C, επομένως αυτό μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της ακαταστασίας στο συρτάρι σας. Είναι επίσης πιθανό η Apple να αντικαταστήσει τα φυσικά κουμπιά έντασης και λειτουργίας με απτικά κουμπιά, όπως αυτό το κουμπί Touch ID στη σειρά iPhone 7/8!

Και τα τέσσερα μοντέλα θα χρησιμοποιούν οθόνες OLED, αλλά κάποιες μικρές διαφορές στη μέγιστη φωτεινότητα θα παραμείνουν, πιθανώς, για να δώσουν στα μοντέλα Pro και Ultra ένα πλεονέκτημα.

Η Apple εξοπλίζει όλα τα μοντέλα iPhone με 128 GB αποθηκευτικού χώρου ως βασική γραμμή και αναμένεται ότι αυτό θα τηρήσει και για την κυκλοφορία του iPhone 15.

Έτσι, τα κανονικά μοντέλα iPhone 15 και 15 Plus αναμένεται να ξεκινούν με 128 GB αποθηκευτικού χώρου, όπως και τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Ultra.

Η Apple θα χρησιμοποιήσει τσιπ μόντεμ της Qualcomm για τις νέες συσκευές. Τα τυπικά μοντέλα iPhone 15 θα λάβουν αναβάθμιση στο τσιπ A16, ενώ τα μοντέλα iPhone 15 Pro θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν βελτιωμένα τσιπ A17

Κάμερα iPhone 15

Οι διαρροές μέχρι στιγμής συμφωνούν ότι τα μοντέλα iPhone 15 και 15 Plus θα έχουν δύο κάμερες στο πίσω μέρος, το μοντέλο Pro θα έχει τρεις πίσω κάμερες και το μοντέλο Ultra θα έχει τέσσερις πίσω κάμερες.

Τόσο το iPhone 15 Pro όσο και το Ultra αναμένεται να μοιράζονται φακό ζουμ 3X, αλλά το Ultra αναμένεται επίσης να έχει έναν ολοκαίνουργιο τέταρτο φακό. Οι αναλυτές λένε ότι θα μπορούσε να είναι ένα shooter 12MP με τεχνολογία ζουμ περισκοπίου 6X, το πρώτο που υπάρχει σε iPhone.

Όπως φημολογείται ευρέως, ο τηλεφακός στο iPhone 15 ultra θα διαθέτει τεχνολογία περισκοπίου για αυξημένο οπτικό ζουμ.

Μέχρι να κυκλοφορήσει η νέα iPhone 15 σειρά στο SHOPFLIX.gr θα βρεις όλα τα iPhone τηλέφωνα σε μοναδικές τιμές, ειδικά τώρα που τρέχουν οι χειμερινές εκπτώσεις. Απόκτησε όποιο iPhone ταιριάζει στο δικό σου στυλ, όσο και αν αυτό κοστίζει σε έως 60 άτοκες δόσεις.

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο