15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

SMARTPHONE Με 60€ Το 2023?! #Xgody

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ GIVEAWAY ΤΩΝ 1000€!!! ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ… με 16 ΔΩΡΑ … και για πάρεις μέρος… πάτα εδώ: https://youtu.be/FJPHCpNEi_s

Τι θα περίμενες από ένα Smartphone με 60€ κομπλέ (γιατί και τα μεταφορικά κοστίζουν). Θα περίμενες πολλά; Θα περίμενες λίγα;
Δεν ξέρω τι μπορεί να περιμένει ο καθένας κι όσοι με παρακολουθείτε ξέρετέ ήδη ότι δεν θα σας πω εγώ αν κάτι είναι καλό ή όχι.
Σίγουρα όμως θα πρέπει πάντα να βάζουμε 2 κανόνες α) την αξία αφοράς και β) Να μάθουμε να κρίνουμε να κρίνουμε σωστά επιτέλους….
Αυτό όμως που θα σας πω αλλά και θα σας δείξω είναι όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να μπορέσετε εσείς στο τέλος της ημέρας να έχετε την δική σας πραγματική εικόνα, όπως ασφαλώς κάνω σε κάθε βίντεο και για κάθε προϊόν.

Για όποιον θέλει να ρίξει μια ματιά στο Xgody K40 αλλά και στα άλλα προϊόντα της εταιρίας…
Xgody K40 New Android Smart Face Unlock Cell Phone With High GPS And Dual SIM Quad Core
Link: http://bit.ly/402aWk3

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο