15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

POCO F5 Pro: διέρρευσαν τεχνικά χαρακτηριστικά – Είναι το flagship που περιμέναμε;

Μόλις πρόσφατα, η Redmi αποκάλυψε τη σειρά Redmi K60 με πολλές παραλλαγές. Αυτές οι συσκευές είναι αποκλειστικές για την κινεζική αγορά, αλλά η εταιρεία ετοιμάζεται να τις φέρει στις παγκόσμιες αγορές. Όπως αρκετοί θα υποθέσατε, αναμένεται να υπαχθούν στη σειρά POCO F. Μια νέα διαρροή σχετικά με τα παραπάνω που έγινε σήμερα, παραπέμπει σε επικείμενη κυκλοφορία των νέων F5 και F5 Pro. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, η POCO θα φέρει επίσης ένα POCO F5 Pro αυτή τη φορά. Η συσκευή έλαβε την απαραίτητη πιστοποίηση FCC και τώρα ο tipster Yogesh Brar φέρνει λεπτομέρειες για τις προδιαγραφές του.

POCO F5 Pro

POCO F5 PRO – Πιθανά τεχνικά χαρακτηριστικά
Σύμφωνα με τον tipster, το POCO F5 Pro θα εφοδιαστεί με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Αυτό είναι το trending chipset για ναυαρχίδες το 2022, έτσι σίγουρα θα αποτελέσει μία πολύ καλή επιλογή. Τα OnePlus 11R και Realme GT3 φοράνε ομοίως αυτό το chipset και η POCO θα το προτιμήσει αναμφίβολα και για το F5 Pro. Εκτός από την CPU της Qualcomm, ο tipster επιβεβαιώνει επίσης μια οθόνη OLED 6,67 ιντσών με ανάλυση 2K και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Το smartphone θα διατίθεται σε επιλογές με 8 GB ή 12 GB RAM. Θα τρέχει το MIUI 14 της Xiaomi, το οποίο βασίζεται στο Android 13.

POCO F5 Pro

Όσον αφορά την κάμερα της συσκευής, το F5 Pro αναμένεται να διαθέτει εγκατάσταση τριπλής κάμερας. Η κύρια συσκευή λήψης είναι μια κάμερα 64 Megapixel με OIS. Μην περιμένετε κανενός είδους προηγμένο ζουμ όμως, το τηλέφωνο θα συνοδεύεται από κανονικό υπερευρυγώνιο φακό στα 8 Megapixel και φακό macro 2 Megapixel. Για τους λάτρεις των selfies, η συσκευή θα διαθέτει επίσης εμπρόσθια κάμερα στα 16 Megapixel.

Το POCO F5 Pro αναμένεται να αντλεί την ισχύ του από μια μπαταρία 5.500 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 67 W. Η συσκευή θα έχει επίσης στερεοφωνικά ηχεία. Αντί για έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, θα βασίζεται σε έναν σαρωτή που είναι τοποθετημένος στο πλάι. Το τηλέφωνο τρέχει Android 13 που δεν αποτελεί έκπληξη και θα διαθέτει MIUI 14.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο