18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πόσο γρήγορος είναι ο 845 σας? Δείτε το promotional βίντεο!

Χθες η Xiaomi διέδωσε μέσω του λογαριασμού της στο Weibo ένα βίντεο με τίτλο “Πρόκληση, πόσο γρήγορα είναι το 845?”. Το βίντεο Warm-up, ανακοινώνει για άλλη μία φορά τον ερχομό του αναμενόμενου Mi Mix 2S στις 27 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής, το Mi MIX 2S θα εξακολουθήσει να χρησιμοποιεί κεραμικά υλικά, ενώ η εμπρόσθια οθόνη θα έχει μεγαλύτερη αναλογία από το προηγούμενο μοντέλο φυσικά.

Για επεξεργαστή το κινητό θα έχει τον Qualcomm Snapdragon 845, μέχρι 8GB μνήμης + 128GB αποθήκευσης, με διπλή πίσω κάμερα.

Ο Snapdragon 845 είναι το κορυφαίο τσιπ της μάρκας Qualcomm για το 2018, το οποίο βασίζεται στη δεύτερη γενιά διεργασίας 10nm, χρησιμοποιώντας την αρχιτεκτονική Kryo 385, με ταχύτητα ρολογιού CPU έως και 2.8GHz, κάρτα γραφικών την Adreno 630 GPU, διπλή μνήμη LPDDR4X, ενώ οι ταχύτητες κατεβάσματος φτάνουν το 1.2Gbps.

Απ’ όσο θυμάστε, η Xiaomi έχει ήδη αναρτήσει πόστερ όπου έγραφε το σκορ που έπιασε το κινητό στο Antutu και ήταν 273741!

Διαβάστε επίσης: Προσφορές και κουπόνια από το Banggood μόνο για τους αναγνώστες του iTechNews.gr (28/02 Updated)

Πως σας φαίνεται λοιπόν μέχρι στιγμής το Mi Mix 2S!? Θα το αγοράσετε!? Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο