22.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Διαρροές για την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή του Google Pixel Fold πριν από το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών

Λεπτομέρειες έχουν διαρρεύσει σχετικά με τα επερχόμενα σχέδια της Google ενόψει του συνεδρίου προγραμματιστών Google I/O στις 10 Μαΐου και θα δούμε το επόμενο τηλέφωνο της εταιρείας νωρίτερα από ό,τι νομίζουμε.

Σύμφωνα με μια έκθεση του CNBC, η Google θα ανακοινώσει το επόμενο μοντέλο smartphone Pixel, το Pixel Fold, το οποίο θα είναι η πρώτη αναδιπλούμενη συσκευή που έρχεται από την εταιρεία τεχνολογίας. Η έκθεση ανέφερε ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο και έχει τιμή 1700 δολάρια.

Από τις λεπτομέρειες που δημοσιεύτηκαν, το Pixel Fold θα είναι ένα smartphone μεγέθους τσέπης, ανθεκτικό στο νερό και εξαιρετικά ανθεκτικό γενικότερα, το οποίο θα διπλώνει παρόμοια με τα τηλέφωνα Fold της Samsung. Στην περιγραφή αναφέρεται ότι διαθέτει τον “πιο ανθεκτικό μεντεσέ σε αναδιπλούμενη” συσκευή.

Samsung has been a dominant player in the foldable phone market to this point. Photo credit: Samsung

Οι πλήρεις προδιαγραφές για το Pixel Fold δεν έχουν γίνει ακόμη διαθέσιμες. Ωστόσο, η συσκευή περιγράφεται ως συσκευή με αναδιπλούμενο σχεδιασμό που μοιάζει με βιβλίο και οθόνη μεγέθους 7,6 ιντσών. Επιπλέον, θα τρέχει με το τσιπ Tensor G2, το οποίο τροφοδοτεί τη σειρά τηλεφώνων Pixel 7 της Google, καθώς και τα λειτουργικά συστήματα ChromeOS και Android. Η συσκευή θα διαθέτει επίσης μεγαλύτερη μπαταρία, καθιστώντας το τηλέφωνο ελαφρώς βαρύτερο στα 283 γραμμάρια, αλλά θα του προσφέρει έως και 24 ώρες συνεχούς λειτουργίας όταν είναι ενεργοποιημένο.

Σε συνδυασμό με το μεγαλύτερο πραγματικό χώρο της οθόνης, τις δυνατότητες αναδίπλωσης και την τρέχουσα ισχύ των πρόσφατων τηλεφώνων, αυτό θα κάνει το Pixel Fold το πιο προηγμένο και ακριβότερο τηλέφωνο που έχει κυκλοφορήσει η Google. Η νέα συσκευή της Google θα ανταγωνιστεί άμεσα τα Fold smartphones της Samsung.

Η άνοδος των αναδιπλούμενων τηλεφώνων
Οι αναδιπλούμενες συσκευές έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια λόγω της επιτυχίας των Fold smartphones της Samsung. Ως μείγμα μορφής, ευελιξίας και λειτουργίας, τα αναδιπλούμενα smartphones δίνουν στους χρήστες μεγαλύτερη οθόνη για καλύτερη αναγνωσιμότητα και μεγαλύτερη άνεση και χρησιμότητα κατά την περιήγηση.

Μέχρι στιγμής, η Google δεν είχε ένα ιδιαίτερα καλό τελευταίο εξάμηνο με το κλείσιμο της Stadia και τις απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων. Με το επερχόμενο συνέδριο προγραμματιστών, ίσως είναι ευκαιρία για την εταιρεία να ανακτήσει την αίσθηση της κατεύθυνσης και των βάσεων. Θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Pixel Fold και άλλες λεπτομέρειες που θα κυκλοφορήσουν από το συνέδριο Google I/O τον επόμενο μήνα.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο