21.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Mi 7 – Έκθεση επιβεβαιώνει την υποστήριξη ασύρματης φόρτισης

Το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, η Xiaomi αναμένεται να κυκλοφορήσει δύο ναυαρχίδες που θα έχουν σαν επεξεργαστή τον Snapdragon 845. Η μία συσκευή θα είναι το Xiaomi MIX 2S, το οποίο έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαρτίου και η άλλη συσκευή είναι το Xiaomi 7, το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα πότε θα κυκλοφορήσει, αλλά εικασίες για την πιθανή ημερομηνία υπάρχουν πολλές. Για το Mi Mix 2S ξέρουμε σίγουρα ότι θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, ενώ σήμερα με νέα έκθεση που βγήκε στο φως της δημοσιότητας, επιβεβαιώνεται αυτό που ξέρουμε για άλλη μία φορά, μαζί με το Mi 7 που περιμένουμε.

Η έκθεση που κυκλοφόρησε, δείχνει ότι το Mi 7, αλλά και το Mi Mix 2S θα υποστηρίζουν την ασύρματη φόρτιση. Αυτό βέβαια μας το έχει επιβεβαιώσει παλιότερα και η ίδια η Xiaomi, προφορικά, αλλά με αυτό επιβεβαιώνεται 100%. Βάση λοιπόν των όσο ξέρουμε, η ισχύς της ασύρματης φόρτισης θα είναι στα 7,5 W, όσο έχει δηλαδή και το iPhone X.

Από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών, το Xiaomi 7 θα υιοθετήσει οθόνη 6 ιντσών, σχεδιασμένη από τον Liu Hai, και ο προμηθευτής της θα είναι η Samsung. Φυσικά θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 845, ενώ θα διαθέτει 6 / 8GB RAM, ενώ θα φέρει και τεχνολογία ΑΙ στην κάμερα της. Αναφορικά με τον σαρωτή δαχτυλικού αποτυπώματος, το Xiaomi 7 θα έχει τεχνολογία αποτύπωσης στην οθόνη και οι προμηθευτές της θα είναι η Synaptics και η Huiding.

Διαβάστε επίσης: Νέο Notebook από την Xiaomi μόλις πήρε πιστοποίηση 3C

Όσο για το πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει, κανείς δεν ξέρει. Τελευταία φήμη που έρχεται από ένα από τους κατασκευαστές της, είναι από την βιομηχανίας Mocha RQ, που αποκάλυψε ότι το Mi 7 αναμένεται να εισαχθεί προς πώληση τον Ιούνιο.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο