12.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Xiaomi Black Shark – Δεν θα είναι πολύ περίεργο το σχήμα του! Είναι όμως αυτό που βρήκαμε!?

Απ’ όσο ξέρουμε, το Xiaomi Black Shark το αναμένουμε να μας ανακοινωθεί επίσημα στις 13 Απριλίου. Θα είναι το πρώτο παιχνιδοκινητό της εταιρείας και μέχρι στιγμής χάρις την σωστή τακτική από την Xiaomi, φαίνεται να τραβάει όλο και περισσότερο τα βλέμματα του κόσμου! Φήμες πολλές, πιθανά σενάρια ακόμα περισσότερα. Ας δούμε όμως τι μάθαμε και σήμερα…

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει ακόμα η επίσημη παρουσίαση του κινητού, το Jingdong έχει ήδη ξεκινήσει την προπώληση του συγκεκριμένου κινητού, δείχνοντας μας πως περίπου θα είναι το κινητό μέσα από ένα πόστερ…σκεπασμένο.

Από το μαύρο περίγραμμα, καταλαβαίνουμε ότι αριστερά πρέπει να είναι τα κουμπιά για την αυξομείωση της έντασης της φωνής και ακριβώς από κάτω το κουμπί για την εκκίνηση του κινητού. Το θέμα είναι αυτό το κουμπί που φαίνεται στα δεξιά, κανείς δεν ξέρει τι δουλειά κάνει. Οι γωνίες φαίνονται να είναι στρογγυλεμένες, χωρίς να μπορούμε να καταλάβουμε κάτι άλλο από την εικόνα. Εντωμεταξύ κυκλοφόρησε μία περίεργη εικόνα που δείχνει το υποτιθέμενο Xiaomi Black Shark με αφαιρούμενη λαβή!

Αυτό που ξέρουμε από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του είναι ότι θα είναι εξοπλισμένο με 18:9 πλήρη οθόνη OLED, μπροστά θα έχει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, Snapdragon 845 επεξεργαστή, 6 ή 8GB μνήμη RAM, ενώ θα έχει 128 ή 256GB αποθηκευτικό χώρο. Το κινητό θα υποστηρίζει QC 3.0 γρήγορη φόρτιση, θα έχει για τον ήχο surround ηχεία, ενώ το λειτουργικό που θα έχει θα είναι με μερικά στοιχεία από MIUI, αλλιώς θα είναι ειδικά κατασκευασμένο για να παίζετε όσο γίνεται καλύτερα παιχνίδια.

Δείτε επίσηςXiaomi MMC – W201 – Ένα ηλεκτρονικό ιατρικό θερμόμετρο από την Xiaomi. Δείτε πως θα το παραγγείλετε σήμερα πιο φθηνά με το κουπόνι μας!

Αν αυτό το τηλέφωνο σας λέγαμε ότι θα έκανε στα 476$, θα το αγοράζατε!? Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο