14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Xiaomi MI A1 Android 8.1 Beta Έκδοση – Διέρρευσε η Beta έκδοση. Δείτε πως να την κατεβάσετε!

Η αλήθεια είναι ότι το Xiaomi MI A1 είναι μία ταλαιπωρημένη συσκευή, αναφορικά με το λογισμικό της. Οριακά μερικά λεπτά πριν λήξει ο χρόνος που είχε δώσει η Xiaomi, έδωσε το Android 8.0, για να το πάρει πίσω μετά από λίγο αφού είχε προβλήματα. Το έδωσε άλλες δύο-τρεις φορές και πάντα το έπαιρνε πίσω γιατί και πάλι είχε θέματα. Όπως και να έχει πάντως, πολύς κόσμος περιμένει πια την επόμενη αναβάθμιση του Android 8.0 που έχει πάρει πια κανονικά. Έτσι εμείς καταφέραμε και σας βρήκαμε την Android 8.1 Beta version ROM, με link για να την κατεβάσετε και να την εγκαταστήσετε στο κινητό σας, με δική σας ευθύνη φυσικά, αφού μιλάμε πάντα για μία BETA έκδοση!

Το link ουσιαστικά κυκλοφόρησε από την γνωστή ομάδα του XDA, αλλά όπως αναφέρουν και αυτοί, είναι μία ΒΕΤΑ έκδοση με προβλήματα. Έτσι το πρώτο πρόβλημα που αναφέρεται ότι θα δείτε, είναι ότι δεν θα σας δουλεύει η εφαρμογή της κάμερας, αλλά μόνο τρίτες εφαρμογές τύπου Open Camera, κτλ θα δουλεύουν σωστά.

Η ROM αυτή δεν φαίνεται να προσθέτει κάτι καινούργιο. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι περιέχει τις διορθώσεις ασφαλείας του Μαΐου, κάτι που δεν το έχουμε δει ακόμα ούτε στα δικά της κινητά. Ένα άλλο που σίγουρα θα προσέξετε και θα σας εντυπωσιάσει, είναι η αυτόματη προσαρμογή του κινητού σε σκούρο θέμα όταν χρειαστεί, ακόμα και εάν έχετε σκούρο background σαν εικόνα. Επίσης βλέπουμε το νέο μενού εκκίνησης.

Χρήστες πάντως που τόλμησαν και την έβαλαν, ανέφεραν και άλλα προβλήματα όπως πρόβλημα με τον ήχο, δεν υπάρχει το εικονίδιο του Oreo, το VoLTE ναι μεν δουλεύει, αλλά δεν φαίνεται πουθενά και άλλα….

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/04/wlngwear-m10-smartwatch-o-apolytos-klonos-toy-xiaomi-huami-amazfit-sto-1-4-tis-timis-kai-me-extra-koyponi/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Wlngwear M10 Smartwatch- Ο απόλυτος κλώνος του Xiaomi Huami AMAZFIT στο 1/4 της τιμής και με έξτρα κουπόνι![/su_button]

Το Xiaomi Mi A1 είναι το πρώτο κινητό της Xiaomi που δεν έχει MIUI, αλλά καθαρό Android. Βάση τα όσα έχει πει η Xiaomi, το Mi A1 θα είναι το πρώτο κινητό που μέσω ΟΤΑ θα πάρει το Android P (Android 9.0), που αναμένεται να βγει τις επόμενες εβδομάδες επίσημα. Πάντως εάν εσείς θέλετε να δοκιμάσετε να κατεβάσετε και να βάλετε την 8.1 στο Mi A1 σας, μπορείτε να το κάνετε από το λινκ από κάτω. Προσοχή, η έκδοση είναι ΒΕΤΑ και ξαναλέω, την βάζετε με δικιά σας ευθύνη!

[su_table]

Android 8.1 Beta version ROM [sdm_download id=”12619″ fancy=”0″] [sdm_download_counter id=”12619″]

[/su_table]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο