24 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Xiaomi Valentino – Ποιο είναι αυτό το κινητό που εμφανίστηκε στο Geekbench!?

Χθες εμφανίστηκε ξαφνικά ένα νέο κινητό της Xiaomi στο Geekbench, με την κωδική ονομασία “Valentino“! Απ΄ότι φαίνεται η εταιρεία συνεχίζει ακάθεκτη στη δημιουργία νέων κινητών, που θα μας τα παρουσιάζει σιγά-σιγά! Ας δούμε όμως με τι χαρακτηριστικά θα έρθει…

Το νέο κινητό της Xiaomi όπως είπαμε θα έχει την κωδική ονομασία “Valentino”. Θα τρέχει Android 8.1 και ενσωματωμένη 6GB μνήμης RAM. Στο Geekbench απ’ ότι φαίνεται έπιασε στο single-core 1485 και στο multi-core 5440, που σαν σκορ δεν είναι και πολύ φοβερό για να είμαι ειλικρινής.

Για επεξεργαστή θα έχει κάποιο οκταπύρηνο από την Qualcomm, με κωδικό όνομα SDM638. Τώρα, εάν μεταφράσουμε σωστά την κωδική ονομασία, αυτό σημαίνει ότι το κινητό θα έχει για επεξεργαστή τον Snapdragon 638, αλλά εμείς μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια στοιχεία για αυτόν τον επεξεργαστή, οπότε μάλλον μιλάμε για την πρώτη παρουσίαση του γενικώς και ταυτόχρονα ειδικώς σε κινητό.

Εάν πάντως δει κάποιος τα στοιχεία που παίρνουμε από το Geekbench, θα προσέξει ότι δεν είναι και τόσο μεγάλο το χάσμα στην απόδοση σε single και multi core με τον Snapdragon 660, και δεδομένου ότι δεν έχουμε ακούσει ακόμα για κάποιο επεξεργαστή 638, δεν είναι απίθανο να είναι κάποιος 660 με χαμηλότερη απόδοση.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/05/nokia-6-erchetai-me-4-64gb-snapdragon-630-dipli-kamera-kai-android-7-1-me-asfaleia-teloneioy-apo-to-coolicool-kai-koyponi-na-to-parete-pio-fthina/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Nokia 6 – Έρχεται με 4/64GB, Snapdragon 630, διπλή κάμερα και Android 7.1 με ασφάλεια τελωνείου από το Coolicool και κουπόνι να το πάρετε πιο φθηνά![/su_button]

[/su_table]

Δεν είναι σαφές αν αυτή ο Valentino θα είναι στη σειρά Redmi ή Mi, αλλά σίγουρα μιλάμε για ένα mid-range κινητό βάση των χαρακτηριστικών που βλέπουμε. Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο