22.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Xiaomi Mi 8 – Γιατί τελικά θα δούμε το Mi 8 και όχι το Mi 7!? Τι λένε στην Xiaomi?

 

Βάση λοιπόν τα όσα επίσημα πια ξέρουμε, στις 31 Μαΐου θα δούμε την νέα ναυαρχίδα της Xiaomi, το Mi 8. Μαζί του αναμένεται να δούμε το MIUI 10 και πιστεύουμε και το Mi Band 3.

Ερχόμαστε λοιπόν στο ερώτημα…γιατί πήγαμε κατευθείαν στο Mi 8? Ξέρουμε ότι στις 6 Απριλίου η Xiaomi έσβησε 8 κεράκια, οπότε λογικά αυτό θα μπορούσε να είναι μία αιτία, αλλά είναι η μοναδική? Δείτε λοιπόν τι μας απάντησαν από την εταιρεία όταν τους ρωτήσαμε σχετικά…

Σήμερα λοιπόν η Xiaomi ανάρτησε ένα ποστερ στον λογαριασμό της στο Weibo, όπου έδειχνε γιατί η φετινή ναυαρχίδα ονομάζεται Mi 8 και όχι Mi 7. Γιατί λοιπόν ονομάζεται? Μα γιατί ξεπέρασε κάθε προσδοκία της εταιρείας!

Το Mi 8 θα είναι το πρώτο κινητό Android που θα υποστηρίζει 3D αναγνώριση προσώπου. Επιπρόσθετα στην μπροστινή κάμερα, ακουστικό, αισθητήρα απόστασης και αισθητήρα φωτός, το κομμάτι του “Liu Hai” επίσης ενσωματώνει χαρακτηριστικά όπως οι υπέρυθροι φακοί, μέτρηση βάθους .

Επιπρόσθετα, το Mi 8 αναμένουμε να είναι εφοδιασμένο με τον Snapdragon 845, θα έχει 8GB LPDDR4X RAM και UFS 2.1 flash μνήμη, ασύρματη φόρτιση αλλά και άλλα χαρακτηριστικά που περιμένουμε να τα δούμε στις 31 Mαΐου που αναμένεται να δούμε την νέα ναυαρχίδα.

Βέβαια το ερώτημα εάν θα δούμε τελικά το 7, παραμένει, καθώς δεν έχει ξεκαθαριστεί από την εταιρεία 😉

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/05/oneplus-6-apoktiste-to-simera-se-pronomiaki-timi-apo-to-coolicool-me-asfaleia-teloneioy/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]OnePlus 6 – Αποκτήστε το σήμερα σε προνομιακή τιμή από το Coolicool με ασφάλεια τελωνείου.[/su_button]

[/su_table]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο