14.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Visual Studio 2019 – Ανακοινώθηκε επίσημα από την Microsoft

Το Visual Studio σίγουρο δεν είναι πολύ γνωστό για πολύ κόσμο, αλλά είναι ένα από τα βαριά προγράμματα που χρησιμοποιείται από τους developers στην δημιουργία προγραμμάτων. Τώρα η Microsoft ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει την επόμενη έκδοση του προγράμματος, το Visual Studio 2019.

Όπως αναφέρει και στην σχετική ανακοίνωση που μπορείτε να δείτε εδώ, η Microsoft στην νέα έκδοση θα έχει βελτιώσει το γνωστό IDE (integrated development environment) στους τομείς της ταχύτητας, της αξιοπιστίας και της συνολικής παραγωγικότητας.

Οι developers, στην νέα έκδοση να περιμένουν έναν πολύ καλύτερο debugger, με αρκετά ταχύτερα builds, αλλά και γενικότερα βελτιώσεις στο interface, που θα καταστήσουν το περιβάλλον του προγράμματος πιο εύχρηστο. Η Microsoft εργάζεται επίσης επάνω σε νέα χαρακτηριστικά όπως είναι το Live Share. Το χαρακτηριστικό αυτό επιτρέπει την εύκολη συνεργασία των προγραμματιστών σε πραγματικό χρόνο. Η λειτουργία αυτή θα φανεί πολύ χρήσιμη, αφού θα διευκολύνει την αλληλεπίδραση με διαδικτυακά αποθετήρια κώδικα, όπως το GitHub, μιας και που πρόσφατα τ’ αγόρασε.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/06/prosfores-kai-koyponia-apo-to-banggood-mono-g/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Προσφορές και κουπόνια από το Banggood μόνο για τους αναγνώστες του iTechNews.gr[/su_button]

[/su_table]

Για το πότε ακριβώς θα είναι έτοιμη προς διάθεση στους χρήστες, δυστυχώς δεν έχουμε μάθει, αλλά λογικά μέχρι τα Χριστούγεννα θα είναι έτοιμη.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο