15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

E3 2018: Assassin’s Creed Odyssey και η Οδύσσεια ξεκινάει!

H Ubisoft στην ειδική E3 2018 press conference μας αποζημίωσε και με το… παραπάνω! Πρώτο και καλύτερο από τους τίτλους που παρουσιάστηκαν ήταν το Assassin’s Creed Odyssey, με τους υπευθύνους της Ubisoft να ξεδιαλύνουν πλήρως το τοπίο για το επόμενο Assassin’s παρουσιάζοντας φυσικά και το απαραίτητο cinematic trailer. Το Odyssey μας ταξιδεύει στην ταραγμένη περίοδο του Πελοποννησιακού Πολέμου (το 431 π.Χ).

Οι gamers αναλαμβάνουν το ρόλο είτε του Αλέξιου είτε της Κασσάνδρας, δύο σπαρτιατών πολεμιστών, οι οποίοι καλούνται να εξερευνήσουν έναν «massive» open κόσμο. Για πρώτη φορά στη σειρά δίνεται μεγάλη έμφαση στο role-playing στοιχείο, με τις διάφορες επιλογές στους διαλόγους (30+ ώρες σε dialogue) να καθορίζουν το μονοπάτι που θα ακολουθήσει ο κάθε ήρωας. Στο παιχνίδι υπάρχουν skill trees, ναυμαχίες και φυσικά όλη η ομορφιά της ελληνικής αρχαιότητας με τον map του παιχνιδιού να καλύπτει πλήρως τον ελλαδικό χώρο και τα νησιά του Αιγαίου.

Παράλληλα, οι δύο ήρωες θα μπορούν να εμπλακούν σε large scale επικές μάχες, όπου ακόμη και 300+ στρατιώτες (150vs.150) θα συγκρούονται στο πεδίο της μάχης. Το cinematic trailer που θα παρακολουθήσετε παρακάτω απλώς τα σπάει και μας προετοιμάζει για τα καλύτερα, με το Odyssey να κυκλοφορεί στις 5 Οκτωβρίου για PC, Xbox One και PS4. Ν’ joy!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο