21.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Xiaomi Tablet 4 – Αναβαθμίστηκε και προστέθηκε η λειτουργία Xiao AI

Πριν από λίγο μάθαμε ότι το τελευταίο μοντέλο tablet της Xiaomi, το Xiaomi Tablet 4, πήρε μία αναβάθμιση MIUI. Η πιο σημαντική αναβάθμιση που πήρε με την νέα έκδοση, είναι η προσθήκη της λειτουργίας Xiao AI, του έξυπνου βοηθού της Xiaomi.

Το πιο βασικό χαρακτηριστικό του Xiao Ai είναι ότι υποστηρίζει φωνητικό έλεγχο και μπορείτε να εκτελέσετε εύκολα σύνθετες εντολές με μία μόνο πρόταση. Έτσι μέσω της νέα λειτουργίας μπορείτε να του ορίσετε πως θα δείτε ένα βίντεο, να ελέγξετε μία έξυπνη συσκευή αλλά και άλλα πράγματα που βαριέστε να κάνετε, το Xiao Ai μπορεί εύκολα να σας βοηθήσει να κάνει.

Η ενημέρωση επίσης διορθώνει κάποια μικροπροβλήματα στην επίδοση της κάμερας και βελτιώνει την σταθερότητα στη χρήση.

[su_table]

Tab[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/08/xiaomi-mi-8-ptosi-stin-timi-tis-ekdosis-6gb-128gb-sta-2899-yuan-425/” target=”blank” style=”3d” background=”#0791db” color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Xiaomi Mi 8 – Πτώση στην τιμή της έκδοσης 6GB + 128GB στα 2899 yuan (425$)[/su_button]le

[/su_table]

Το Xiaomi Tablet 4 είναι ένα νέα γενιάς tablet PC που μας το παρουσίασε για πρώτη φορά η Xiaomi τον Ιούνιο. Μπορείτε εύκολα να την κρατήσετε με το ένα χέρι σας και διαθέτει οθόνη 8 ιντσών με αναλογία οθόνης 16:10.

Επιπρόσθετα το Xiaomi Tablet 4 είναι εφοδιασμένο με τον Qualcomm Snapdragon 660AIE επεξεργαστή, 3GB + 32GB ή 4GB + 64GB με δύο επιλογές όπου στην μία είναι LTE έκδοση, μπροστινή κάμερα με ανάλυση 5MP πίσω κάμερα με ανάλυση 13MP, μπαταρία με χωρητικότητα 6000mAh και MIUI που είναι ειδικά τροποποιημένο για ακόμα πιο βέλτιστη λειτουργία.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο