19 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το Kodi 18 κυκλοφορεί πλέον με υποστήριξη για Android TV Leanback, εξομοιωτές παιχνιδιών, αποκρυπτογράφηση DRM και πολλά άλλα

Το Kodi είναι το πιο δημοφιλές λογισμικό ανοικτού κώδικα για τη διαχείριση της προσωπικής σας συλλογής πολυμέσων, τόσο offline όσο και online. Η διατομεακή φύση του επιτρέπει να το εγκαταστήσετε σε σχεδόν οποιοδήποτε μηχάνημα, ακόμη και σε συσκευές IoT όπως το Raspberry Pi. Το Kodi έχει τη δύναμη να μετατρέψει τον υπολογιστή σας, φορητό υπολογιστή, τηλεόραση, smartphone ή tablet σε αποκωδικοποιητή. Με τη βοήθεια χιλιάδων δωρεάν plugins και add-ons, μπορείτε εύκολα να παρακολουθήσετε ταινίες, τηλεόραση, ροή μουσικής και πολλά άλλα. Το Kodi αναπτύχθηκε αρχικά από το Ίδρυμα XBMC και από τότε έχει διατηρήσει την πλατφόρμα.

Χθες κυκλοφόρησαν την 18η μεγαλύτερη έκδοση του Kodi, “Leia”, η οποία έφτασε σε μερικά μεγάλα ορόσημα:

  • Πλησιάζοντας 10.000 δεσμεύσεις (άλλαξαν κομμάτια κώδικα)
  • Περισσότερες από 3000 αιτήσεις ανάληψης (συλλογή υποχρεώσεων που συμπεριλήφθηκαν με μία κίνηση)
  • Σχεδόν 9.000 αρχεία άλλαξαν
  • Σχεδόν μισό εκατομμύριο γραμμές κώδικα προστέθηκαν και ο ίδιος αριθμός αφαιρέθηκε
  • Πάνω από 36 προγραμματιστές ανοιχτού κώδικα ασχολήθηκαν

Ας δούμε τα κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Kodi 18. Το πρώτο είναι η υποστήριξη για τα ρετρό παιχνίδια. Το Kodi υποστηρίζει πλέον τους εξομοιωτές παλιών παιχνιδιών, τις παραπλήσιες ROM και τον έλεγχο των παιχνιδιών. Από εδώ και πέρα ​​δε θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε στο Kodi το RetroPie εάν θέλετε να παίξετε μερικά ρετρό παιχνίδια στο Raspberry Pi. Το Kodi 18 περιλαμβάνει επίσης τελικά την υποστήριξη αποκρυπτογράφησης DRM, η οποία θα επιτρέψει στους χρήστες να προβάλλουν κάποιο προστατευμένο περιεχόμενο βίντεο. Μαζί με αυτό, μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε το Kodi στο Android TV. Η νέα λειτουργία Leanback προσθέτει υποστήριξη Google Assistant με πλήρη φωνητική λειτουργικότητα καθώς και προτάσεις, αλλά και άλλα καλούδια στο Android TV.

Το Kodi 18 περιλαμβάνει επίσης τη νέα Βιβλιοθήκη Μουσικής. Εδώ μπορείτε να φιλτράρετε, να ταξινομήσετε και να έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλο το ηχητικό σας περιεχόμενο. Η δημιουργία νέων βιβλιοθηκών είναι επίσης ευκολότερη από ποτέ. Λιγότερο εμφανή χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν υποστήριξη Bluetooth, νέες απεικονίσεις και προφύλαξη οθόνης. Υπάρχουν πολλά περισσότερα για το Kodi 18 Leia, ενώ μπορείτε να δείτε τη λίστα με όλες τις λειτουργίες στην παρακάτω δημοσίευση blog Kodi.

Το Kodi v18.0 “Leia” μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: WindowsAndroidiOS

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο