17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Προσφορά ημέρας – Αγοράστε ακουστικά από το GearVita με έκπτωση έως και 70% μέχρι την 1η Απριλίου!!!

Τις τελευταίες ημέρες βλέπω πολύ κινητικότητα στα ακουστικά. Όλα τα μαγαζιά έχουν κάποια προσφορά, αλλά σαν αυτή που βάλανε στο GearVita να πω την αλήθεια δεν έχω δει! Έτσι μέχρι και την 1 Απριλίου, μπορείτε ν’ αποκτήσετε ακουστικά με έκπτωση έως και 70%!!! Επίσης υπάρχει η δυνατότητα και για δώρο, εφόσον αποκτήσετε συγκεκριμένο κινητό από το GearVita.

Για αρχή ξεκινάμε με τρεις μεγάλες προσφορές που έχουν την χαμηλότερη δυνατό τιμή μέχρι και την 1η Απριλίου. Τ’ ακουστικά που σας αναφέρω είναι τα Lenovo Air TWS, που μέχρι την 1η Απριλίου θα τα βρίσκετε με μόλις 34.99$, τα QCY T1S Mini που θα τα βρείτε και αυτά μέχρι και την 1η Απριλίου με μόλις 24.99$ και τέλος τα Xiaomi Airdots που και αυτά μέχρι και την 1η Απριλίου θα τα βρείτε στα 43.99$!!! Υπόψιν σε όλα είναι σε περιορισμένα κομμάτια η προσφορά, οπότε μην το σκέφτεστε πολύ…δεν θα υπάρχουν διαθέσιμα για να πάρετε!

Στη συνέχεια έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε ένα ζευγάρι ακουστικών εντελώς δωρεάν με την αγορά ενός Redmi Note 7. Έτσι εάν αγοράσετε το Redmi Note 7 3/32GB, θα πάρετε σαν δώρο τ’ ασύρματα ακουστικά VITOG T12. Εάν πάλι αποκτήσετε το Redmi Note 7 4/64GB, θα πάρετε σαν δώρο τ’ ασύρματα ακουστικά X18. Ένα πολύ ωραίο δωράκι μ’ ένα ωραίο κινητό της Xiaomi.

Στη συνέχεια θα βρείτε μία σειρά από ασύρματα και ενσύρματα ακουστικά απ’όλες τις μεγάλες εταιρείες όπως Xiaomi, QCY, Huawei, Bluedio, Awei, Meizu, 1More και KZ. Μέσα στη λίστα αυτή θα βρείτε προσφορές μέχρι και 70% κάτω από την αρχική τιμή!

 

[su_button url=”https://gearvita.com/earphone-sale” target=”blank” style=”3d” background=”#db0722″ color=”#fdfefd” size=”8″ wide=”yes” center=”yes” radius=”12″ icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Αποκτήστε ασύρματα και ενσύρματα ακουστικά από το GearVita με έκπτωση έως και 70%!!![/su_button]

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο