18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Top Ten – Δείτε τις 10 καλύτερες εταιρείες σε πωλήσεις παγκοσμίως και στη Κίνα για το 2018

Χθες η εταιρεία Counterpoint ανακοίνωσε τα τελικά στατιστικά στοιχεία αναφορικά με τις δέκα καλύτερες εταιρείες και παγκοσμίως αλλά και στην Κίνα, σε πωλήσεις, για το 2018. Τ’ αποτελέσματα αυτά έδειξαν ότι παγκοσμίως είναι η Samsung και η Apple, ενώ στην Κίνα είναι η Oppo.

Ξεκινώντας από την Κίνα, η δεκάδα για το 2018 αποτελείται από τα OPPO R15, iPhone X, OPPO A5, OPPO A83, vivo X21, iPhone 8 Plus, vivo Y85, OPPO A72, Red Rice 5 Plus και OPPO R11s.

The 2018 domestic market mobile phone sales rankings released: OPPO occupies half of the country

Όπως βλέπετε και εσείς, τις πέντε από τις δέκα θέσεις ανήκουν στην Oppo, με τις Vivo/iPhone να καταλαμβάνουν δύο και την Xiaomi μόλις μία! 

Από την άλλη μεριά στην παγκόσμια κατάταξη έχουμε τα εξής μοντέλα: iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, Redmi 5A, Samsung S9, iPhone XS Max, iPhone XR, Samsung S9 Plus και Samsung J6.

The 2018 domestic market mobile phone sales rankings released: OPPO occupies half of the country

Στην διεθνή αγορά φαίνεται ότι η πίτα μοιράζεται μεταξύ Apple και Samsung, με έξι θέσεις ν’ ανήκουν στην Apple, τρεις στην Samsung και μόλις μία στη Xiaomi.

Zeblaze VIBE 3 Sports και EX16T – Δύο αθλητικά ρολόγια τώρα σε πραγματικά χαμηλή τιμή για λίγους με το κουπόνι του GearVita!

Από τα στοιχεία που μας έδωσε η Counterpoint, μαθαίνουμε ότι τα iPhone X, iPhone 8  και iPhone 8 Plus πούλησαν συνολικά 100 εκ συσκευές παγκοσμίως, ενώ τα νέα iPhone XS Max και iPhone XR πούλησαν το καθένα από 16 εκ συσκευές. Επιπρόσθετα η Counterpoint τόνισε ότι το Redmi 5A της Xiaomi, πούλησε 20 εκ συσκευές για το 2018.

Όσο για την Huawei, η Counterpoint ανέφερε ότι το Huawei P20 lite πούλησε περισσότερες από 13 εκ συσκευές.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο