21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πετάξτε με το μοναδικό JJRC H31 (με πραγματικές εικόνες και βίντεο παρουσίαση+εκπτωτικό κουπόνι)

Η εταιρεία JJRC είναι μία πολύ γνωστή εταιρεία στην αγορά των διαφόρων drones. Πρόσφατα ήρθε στα χέρια μου άλλο ένα drone της εταιρείας, το JJRC H31 για λογαριασμό τρίτου. Το συγκεκριμένο drone το είχα παραγγείλει από το Geekbuying που το είχε σε προσφορά. Το ωραίο χαρακτηριστικό που έχει το JJRC H31 και το πρότεινα, είναι ότι είναι αδιάβροχο, οπότε ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός, εάν βρεθείτε κάπου που έχει νερό και σας πέσει μέσα, μην φοβηθείτε! Το H31 ήρθε καλά προστατευμένο όπως πάντα, μέσα σε συσκευασία με φουσκάλες. Αφαιρώντας την εξωτερική προστασία, βρέθηκα μπροστά σ’ ένα μεγάλο κουτί, άσπρο, ιλουστρατιόν, με φωτογραφίες του drone και πληροφορίες.

Ανοίγοντας το κουτί, μέσα βρήκα το drone το ίδιο, πάνω-πάνω και από κάτω υπήρχε το τηλεχειριστήριο, έξτρα έλικες, έξτρα μπαταρία (αγοράστηκε με έξτρα μπαταρία), βίδες, κατσαβιδάκι, πόδια, ένα εγχειρίδιο στα αγγλικά και κινέζικα, ο φορτιστής και μαύρα γυαλιά ηλίου.

Η κύρια μπαταρία αλλά και η ανταλλακτική που πήρα, όπως βλέπεται από την φωτογραφία είναι μία 3.7V 400mAh Lipo. Θα χρειαστείτε περίπου 60 λεπτά για να την φορτίσετε πλήρως, ενώ μετά θα μπορείτε να πετάξετε για περίπου 8 – 10 λεπτά.

Το JJRC H31 πάντως έχω να ομολογήσω ότι είναι μεγαλούτσικο. Τουλάχιστον εάν το συγκρίνω με τον μικρό του αδερφό JJRC H36 που χωράει στην παλάμη μου, το Η31 είναι 4-5 φορές μεγαλύτερο. Οι διαστάσεις του Η31 είναι 31 x 31 x 7.2cm.

Το JJRC H31 έρχεται χωρίς κάμερα, αλλά έχει υποδοχή για να του συνδέσετε μία, εάν την βρείτε. Εάν το έχετε και έχετε συνδέσει πάνω του κάποια κάμερα, πείτε μου πια είναι για να ξέρω και εγώ. Επίσης στο τηλεχειριστήριο έχει κουμπί που με την ενεργοποίησή του, μπορεί η κάμερα να τραβάει φωτογραφίες ή βίντεο.

 

Δίπλα από την θύρα για την κάμερα, βλέπουμε τον γενικό διακόπτη ON/OFF. Στην άλλη πλευρά του H31 είναι η μπαταρία, καλά προστατευμένη, αλλά με εύκολη πρόσβαση για να την αλλάξετε όταν χρειαστεί και να βάλετε την φορτισμένη.

Το JJRC H31 χρησιμοποιεί την συχνότητα των 2.4GHz για να επικοινωνεί με το τηλεχειριστήριο. Για να το λειτουργήσετε, θα χρειαστεί να έχετε 4 x 2AA μπαταρίες που δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Το Η31 είναι εφοδιασμένο με Brushed μηχανή, που δίνει πολύ δύναμη στους έλικες. Από το τηλεχειριστήριο, μπορείτε να πείτε στο Η31 να κάνει 3D rollover και να πετάξει προς όλες τις κατευθύνσεις. Επίσης στο τηλεχειριστήριο υπάρχει και κουμπί που ενεργοποιεί την αυτόματη επιστροφή σ’ εμάς. Το Η31 όπως θα δείτε και στο βίντεο, είναι πολύ εύκολο να το διαχειριστείτε και να το πετάξετε. Ακόμα και ένας αρχάριος μπορεί να το πετάξει εύκολα, αρκεί να είναι άνω των 14 ετών. Υπόψιν μετά την απογείωση, μπορεί να πετάξει σε απόσταση 70 – 80 μέτρων μακρυά σας.

Όπως ανέφερα και πιο πάνω, το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι η απουσία της κάμερας, αλλά αγοράστηκε εν γνώση αυτής της απουσίας. Απλώς εάν ξέρει κάποιος τι κάμερα μπορεί να πάρει, ας το γράψει από κάτω στα σχόλια, σίγουρα θα το εκτιμήσει πολύ κόσμος. Όσο για τα υπόλοιπα, δείτε το βίντεο παρακάτω.

Το JJRC H31 σίγουρα είναι ένα πολύ ωραίο και καλό τετραπτέρυγο, ανθεκτικό και το καλύτερο απ’ όλα ανθεκτικό στο νερό!. Εάν σκέφτεστε να πάρετε κάποιο, τώρα είναι η καλύτερη εποχή και μέχρι στιγμής δεν έχουν ακουστεί προβλήματα με τελωνεία. Μπορείτε να το βρείτε σε 3 μαγαζιά, οπότε όπου σας συμφέρει, το τσιμπάτε! Έτσι το Geekbuying το έχει σε Flash Sales στα 26.99$ ή εάν το θέλετε με την έξτρα μπαταρία όπως το πήρα εγώ, το έχει στα 29.99$. Το Gearbest το έχει μάλιστα στην ευρωπαϊκή του αποθήκη στα 24.29€ ή εάν προτιμάτε από Κίνα, το έχει σε Flash Sales στα 27.38€. Μπορείτε να το βρείτε επίσης στο Banggood στα 30.99$.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο