22.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Redmi Note 9 Pro Max – Έρχεται την άλλη εβδομάδα με Snapdragon 720G + 4 κάμερες πίσω σε τετράγωνο πλαίσιο. Δείτε φωτογραφία…

Η Redmi προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει το τελευταίο μέλος της δημοφιλούς οικογένειας Redmi Note στις 12 Μαρτίου. Όλες οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, μιλάνε ότι θα δούμε τα Redmi Note 9 και Note 9 Pro.

Ωστόσο, η ξένη πηγή Mukul Sharma δήλωσε ότι η διάσκεψη της 12ης Μαρτίου θα φέρει τελικά τα  Redmi Note 9 Pro και Redmi Note 9 Pro Max!

Αυτό φαίνεται να σημαίνει ότι το μοντέλο Redmi Note 9 ακυρώθηκε ή στη συνέχεια ξεκίνησε σε χαμηλό προφίλ.

Η διαφορά μεταξύ Pro και Pro Max είναι ασαφής. Εάν πάμε αναλογικά και δούμε αντίστοιχες ονομασίες στην Apple πχ, η διαφορά μπορεί να είναι μόνο το μέγεθος της οθόνης και η χωρητικότητα της μπαταρίας.

Φημολογείται ότι το Redmi Note 9 Pro θα είναι εξοπλισμένο με Snapdragon 720G (1.8GHz, 8 πυρήνες), ξεκινώντας από 6GB RAM, τέσσερις πίσω κάμερες σ’ ένα τετράγωνο κεντρικό σχέδιο. Η κύρια κάμερα θα είναι με 64MP Sony IMX686, ενώ οι άλλες τρεις θα είναι με εξαιρετικά ευρεία γωνία, με βάθος πεδίου και macro. Θα τρέχει MIUI 11 βασισμένο στο Android 10, ενώ θα υποστηρίζει φόρτιση φλας 22,2W.

Η σειρά Note ήταν πάντα το σήμα κατατεθέν της Redmi. Πριν από αυτό, τα Note 7 και Note 8 συμπεριλαμβάνοντας στην παγκόσμια λίστα με τα καλύτερα smartphones. Ανυπομονούμε την απόδοση της σειράς Note 9 φέτος.

 

[signoff]

 

Πηγή: http://news.mydrivers.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο