22.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Google – Ο αποκλεισμός σπίτι έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα πρόσβασης στις υπηρεσίες της εταιρείες! Δείτε τι γίνεται…..

Πρόσφατα, πολλές χώρες και περιοχές στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αρχίσει να εμποδίζουν την όποια μετακίνηση εκτός σπιτιού. Οι εργαζόμενοι πρέπει επίσης να εργάζονται εξ αποστάσεως από το σπίτι. Ως αποτέλεσμα, έχει σημειωθεί συμφόρηση στο δίκτυο και έχει μειωθεί η ποιότητα του βίντεο.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, κυρίως πριν από λίγες ημέρες, η πρόσβαση στις υπηρεσίες της Google αλλά και σε εφαρμογές της ήταν πολύ προβληματική, με τον αξιωματούχο της εταιρείας να δηλώνει ότι πρόκειται για αποτυχία δικτύου και αρνήθηκε ότι σχετίζεται με ανεπαρκή ικανότητα του δικτύου.

Σύμφωνα με τις ξένες αναφορές των μέσων ενημέρωσης, οι υπηρεσίες Google που δεν είναι προσβάσιμες αυτή τη φορά είναι κυρίως τα  γραμματοκιβώτια Gmail, δικτυακοί τόποι βίντεο YouTube, κοινωνικά εργαλεία Hangouts και τα Έγγραφα λογισμικού γραφείου, ιδίως στις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες.

Το πρόβλημα πρόσβασης στις υπηρεσίες της Google συμβαίνει για πρώτη φορά, με τα Google Gmail και Google Drive να μην εμφανίζονται σε μια μεγάλη περιοχή του κόσμου, κοντά 76 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ινδίας, της Μαλαισίας, της Σιγκαπούρης και άλλων τοποθεσιών .

Όσον αφορά το πρόβλημα της έλλειψης δυνατότητας πρόσβασης, θεωρείται ότι αυτό σχετίζεται με το πρόσφατο κλείσιμο (lockdown) πολλών κρατών και πόλεων στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι εργαζόμενοι πρέπει να εργάζονται από το σπίτι. Αυτό έχει οδηγήσει σε αύξηση της ζήτησης για υπηρεσίες Διαδικτύου, όπως τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία και τα έγγραφα της Google.

Ωστόσο, η Google έχει επίσημα αρνηθεί αυτό. Ο ανώτερος αντιπρόεδρος Urs Hölzle δήλωσε: “Το ατύχημα αυτό προκλήθηκε από την αποτυχία δικτύου στην περιοχή της Ατλάντα, η οποία επηρέασε τη χρήση της περιοχής. Τώρα πια έχει επανέλθει στο φυσιολογικό και δεν έχει καμία σχέση με οποιοδήποτε είδος υπερφορτωμένης κυκλοφορίας. ”

 

[signoff]

 

Πηγή: http://news.mydrivers.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο