14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

iTechNews.gr – Τώρα πια επίσημα και στα Google News (Εχουμε πάνω από 4400 συνδρομητές)!!!

Δεν ξέρω εάν το έχετε προσέξει, αλλά το iTechNews.gr είναι εδώ και λίγο καιρό που βγαίνει επίσημα και στις ειδήσεις της Google!

Αυτό είναι πολύ ευχάριστο, γιατί με τον τρόπο αυτό μας δίνεται η δυνατότητα ότι σας δείχνουμε να το μαθαίνει περισσότερος κόσμος.

Σήμερα 23 Αυγούστου 2020 φτάσαμε τους 1000 συνδρομητές στις ειδήσεις της Google. Σας ευχαριστώ πολύ που μας προτιμάτε για την ενημέρωσή σας και περιμένω σύντομα να γιορτάσουμε το 10000!

 

Το ξέρετε όμως ότι μπορείτε να γίνεται συνδρομητής στο site και να σας έρχονται τα πιο βασικά νέα όταν μπαίνετε στην σελίδα ειδήσεων της Google!? Πως θα το κάνετε αυτό? Μα είναι πολύ απλό….

[su_button url=”https://t.me/itechnews_gr” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0754″ color=”#fdfefd” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”round” icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2020/03/telegram_itechnews.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Εσείς γραφτήκατε στο κανάλι μας στο Telegram!?[/su_button]

 

Πως γινόμαστε συνδρομητές δωρεάν:

Πρώτα κάνουμε log-in στον λογαριασμό μας στο Google
Πηγαίνουμε στις ειδήσεις του Γούγλη (Google News)
Γράφουμε στο πάνω μέρος της οθόνης την λέξη itechnews. Θα δείτε να σας εμφανίζει την ονομασία του site με το λογότυπο. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Πρέπει να έχετε δηλώσει περιοχή Ελλάδα
Το πατάμε και στη νέα σελίδα που ανοίγει, πατάμε το κουμπί που λέει “Ακολουθήστε”
Όταν θα ξαναμπείτε στην σελίδα, θα δείτε περισσότερα νέα από το iTechNews

Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους όσους γραφτούν και μας τιμούν με την ύπαρξή τους στην καθημερινή ενημέρωση τους.

 

 

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο