15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Xiaomi σκέφτεται να σταματήσει να στέλνει και φορτιστές με τα προϊόντα της

Η Xiaomi είναι ένας πολύ πρακτικός maker. Ήταν η Xiaomi που ώθησε την τάση να μη συμπεριλαμβάνονται ακουστικά στις συσκευασίες λιανικής πώλησης των smartphone της … και οι υπόλοιπες εταιρείες ακολούθησαν το παράδειγμά της.

Ζούμε σε μια εποχή όπου οι περισσότεροι έχουν περισσότερες από μία έξυπνη συσκευή. Όλες αυτές οι συσκευές έρχονται με φορτιστές, και οι άνθρωποι στην πραγματικότητα χαλάνε χρήματα και για αυτόνομους φορτιστές. Αυτό σημαίνει ότι ο μέσος χρήστης έχει μία ντουζίνα από καλώδια και φορτιστές που του είναι άχρηστοι, δημιουργόντας ταυτόχρονα πρόβλημα και στο περιβάλλον.
Αυτός είναι ίσως ο λόγος που ο CEO της Xiaomi, Lei June, εξετάζει να στέλνει τις συσκευές της Xiaomi χωρίς φορτιστές. Φυσικά, αν αυτό συμβεί, οι φορτιστές θα είναι διαθέσιμοι για αγορά.
Σαν ιδέα δεν είναι άσχημη. Θα μπορούσε να πάρει πολύ χρόνο για να εφαρμοστεί, ιδίως στις αναπτυσσόμενες αγορές όπου οι άνθρωποι συχνά δεν έχουν πολλές έξυπνες συσκευές, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να πιάσει στο μέλλον. Και αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον κομμάτι, γιατί οι αναπτυσσόμενες αγορές είναι αυτές που τυχαίνει να είναι ο στόχος της Xiaomi.
Τι λέτε γι ‘αυτό; Νομίζετε ότι θα αγοράζατε ένα φορτιστή τηλεφώνου, γλυτώνοντας κάτι από την αρχική τιμή ή θα θέλατε να περιλαμβάνεται μέσα στην συσκευασία!?
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο