22.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Το Amazfit T-Rex Pro πήρε πιστοποίηση FCC και……σύντομα κοντά σας!

Το Amazfit T-Rex Pro του Huami καταχωρήθηκε σήμερα από την FCC. Δεν είναι ακόμη σαφές εάν πρόκειται για ρολόι δεύτερης γενιάς ή για βελτιωμένη έκδοση του αρχικού Amazfit T-Rex.

Το ρολόι πρώτης γενιάς παρουσιάστηκε στο CES 2020 και διατέθηκε για αγορά στις ΗΠΑ τον περασμένο Απρίλιο. Αυτή είναι μια συσκευή που έχει κατασκευαστεί για να διαρκεί. Έρχεται με πιστοποίηση στρατιωτικού προτύπου των ΗΠΑ 810g (MIL-STD-810G). Μην ξεχνάτε το T-Rex σας το έχουμε παρουσιάσει εδώ στο iTechNews.gr εκτενώς από τον Unpackman, ενώ ήταν το πρώτο smartwatch που πήρε ελληνικό μενού!

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, υπάρχουν όλα όσα θα περιμένατε από ένα ρολόι στρατιωτικό. Η τυπική γκάμα των ανιχνευτών φυσικής κατάστασης (αισθητήρας οπτικού HRM PPG, επιτάχυνση 3 αξόνων, γεωμαγνητική, φως περιβάλλοντος), ενσωματωμένο GPS / GLONASS και 5 ATM αντίσταση στο νερό είναι όλα εκεί. Όλα αυτά συνδυάζονται με διάρκεια ζωής μπαταρίας σχεδόν τριών εβδομάδων (20 ώρες με ενεργοποιημένο το GPS).

Η οθόνη AMOLED της πρώτης γενιάς έχει διαστάσεις 1,3 ιντσών και βρίσκεται πάνω από μια θήκη πολυμερούς υψηλής αντοχής 47,7 x 47,7 x 13,5 mm. Παρ ‘όλα αυτά, το βάρος ζυγίζει μόλις 58 γραμμάρια.

Amazfit T-Rex 2 (T-Rex Pro)

Η Huami είναι αρκετά καλή τελευταία στο να βγάζει τακτικά επώνυμες συσκευές Amazfit. Κάποιοι μπορεί να πουν ότι γίνεται όλο και πιο δύσκολο να παρακολουθείτε όλες τις διαφορετικές επαναλήψεις!

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε εάν θα δούμε μια συνέχεια του Amazfit T-Rex, έχουμε την απάντηση. Ναι.

Η σημερινή βάση δεδομένων FCC έχει την προσθήκη του Amazfit T-Rex 2. Το μεγαλύτερο μέρος της τεκμηρίωσης είναι εμπιστευτικό, οπότε δεν μπορούν να συναχθούν πολλά από την κατάθεση.

Παρατηρήσαμε, ωστόσο, ότι το FCC αναφέρεται επίσης στο ρολόι ως Amazfit T-Rex Pro, που σας έχουμε ήδη αναφέρει και μάλιστα αρκετοί με ρωτούσατε εάν υπάρχει κάποιο νέο σχετικά. Αυτό καθιστά πιθανό το νέο ρολόι να είναι μια πιο αναβαθμισμένη έκδοση του πρωτότυπου παρά μια εντελώς νέα γενιά.

Οι πληροφορίες της ετικέτας εμφανίζονται παρακάτω. Αυτό δεν αποκαλύπτει πολύ, εκτός από το ότι θα πάρουμε για άλλη μια φορά κυκλικό σχεδιασμό.

Το Amazfit T-Rex Pro πήρε πιστοποίηση FCC και......σύντομα κοντά σας!

Κάποιος θα μπορούσε εύλογα να περιμένει έναν αισθητήρα SpO2 και παρακολούθηση στρες στην επόμενη γενιά. Έχουμε ήδη δει αυτήν τη λειτουργικότητα στην πρόσφατη συλλογή των ρολογιών Amazfit. Η βελτιωμένη αντοχή στο νερό, ίσως στο 10ATM θα μπορούσε επίσης να είναι πιθανότητα.

Η εγγραφή FCC σημαίνει ότι η έναρξη δεν πρέπει να είναι μακριά. Δεν έχουν βρεθεί άλλες πιστοποιήσεις και η συσκευή δεν έχει προστεθεί ακόμη στο Bluetooth SIG. Πιθανότατα θα μπορούσαμε να το δούμε την άνοιξη, ίσως στην επέτειο του αρχικού Amazfit T-Rex.

Αποψη μου είναι πάντως ότι το Amazfit T-Rex Pro θα φέρει αρκετά στοιχεία από το GTR 2 που θα τα συνδυάζει με τα μοναδικά χαρακτηριστικά αντοχής που έχει το T-Rex από μόνο του. Λίγη υπομονή και μόλις μάθουμε κάτι νεότερο θα σας το πούμε!

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο