24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εμφανίστηκε το Amazfit T-Rex Pro, με τιμή στα….170€! Δείτε το βίντεο παρουσίασης!

Το Amazfit αναμένεται να λανσάρει ένα νέο smartwatch, που ονομάζεται T-Rex Pro. Ένας YouTuber από την Τουρκία δημοσίευσε ένα βίντεο με το ρολόι που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα και η συσκευή μοιάζει σχεδόν με τον προκάτοχό του, το Amazfit T-Rex.

Ωστόσο, το νέο T-Rex Pro θα είναι πλέον σε θέση να αντέχει 10 πίεση ATM. Το νέο T-Rex Pro θα παρακολουθεί επίσης “100+ αθλητικές λειτουργίες”, που εν μέρει ενεργοποιούνται από τον BioTracker PPG δεύτερης γενιάς που υποστηρίζει επίσης την παρακολούθηση οξυγόνου αίματος / SpO2 πάνω από τις μετρήσεις του καρδιακού ρυθμού.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας με ενεργοποιημένο το GPS έχει βελτιωθεί δραστικά, αφού φτάνει τις 40 ώρες, χρόνος διπλάσιος από αυτόν που έχει ανακοινωθεί για την πρώτη έκδοση του ρολογιού, που ήταν 20 ώρες.

Πέραν αυτού, το T-Rex Pro θα ταιριάζει με τον αδερφό του. Η οθόνη του ρολογιού είναι 1,3 “AMOLED με Gorilla Glass 3. Η μπαταρία λέγεται ότι έχει χωρητικότητα 390 mAh, η οποία είναι αρκετή για «έως 18 ημέρες» τυπικής χρήσης με μία μόνο φόρτιση.

Χάρη σε μια διαρροή στο Twitter έχουμε επίσης μια υποτιθέμενη τιμή στην Ευρώπη – 169,90 €. Αυτή είναι λίγο πιο ακριβό από το κανονικό T-Rex που κοστίζει 139.90 €.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο