12.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το Oppo Band θα κυκλοφορήσει τελικά παγκοσμίως στις 8 Μαρτίου, με πρωταρχικό αντίπαλο το Mi Band της Xiaomi!

Η Oppo πουλάει ήδη το έξυπνο ρολόι «Watch» στην Ευρώπη, το οποίο μοιάζει πάρα πολύ με το Apple Watch. Ωστόσο, η Oppo έχει και το Oppo band, το οποίο έχει περιορίσει τις πωλήσεις του μόνο στην Κίνα από την κυκλοφορία του το καλοκαίρι του 2020. Η εταιρεία επιβεβαίωσε τώρα ότι θα κυκλοφορήσει το Oppo Band παγκοσμίως στις 8 Μαρτίου, το οποίο αναμένεται να προσφέρει ανταγωνισμό στους οπαδούς του Xiaomi Mi Band 5.

Η εταιρεία δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει σε ποιες χώρες θα πουλήσει τη συσκευή, αλλά η Ινδία θα είναι μία από τις πρώτες. Μια πρόσφατη πιστοποίηση EEC, επιβεβαιώνει ουσιαστικά ότι η Oppo σκοπεύει να φέρει το band και στην ΕΕ. Παρεμπιπτόντως, η Oppo ονόμασε την παγκόσμια έκδοση με την ονομασία Band Style, και όχι απλώς Band όπως στην Κίνα.

Το Oppo Band θα κυκλοφορήσει τελικά παγκοσμίως στις 8 Μαρτίου, με πρωταρχικό αντίπαλο το Mi Band της Xiaomi!

Προφανώς, το Oppo θα αντικαταστήσει τις TPU και μεταλλικές εκδόσεις του Band παγκοσμίως. Δεν είναι σαφές πόσο θα κοστίσει το Oppo Band Style εκτός της Κίνας, αλλά θα διατηρήσει την οθόνη AMOLED 1,1 ιντσών του τελευταίου, τον αισθητήρα SpO2 και την οθόνη καρδιακού ρυθμού. Η κινεζική έκδοση έχει επίσης NFC, αλλά η Oppo δεν έχει επιβεβαιώσει ότι αυτή η λειτουργία θα υπάρχει και στο Band Style. Ωστόσο, ο επερχόμενος ιχνηλάτης γυμναστικής θα έχει τουλάχιστον δώδεκα τρόπους άσκησης.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο