19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Επιβεβαιώθηκε η ενημέρωση MIUI 12.5 για τις σειρές Xiaomi Mi 8, MIX 3 και MIX 2S!

Η Xiaomi ξεκίνησε την κυκλοφορία του σταθερού MIUI 12.5 για συσκευές ναυαρχίδας στην Κίνα πρόσφατα και αναμένεται να επεκταθεί έως και 28 συσκευές σύντομα. Εν τω μεταξύ, το στέλεχος της Xiaomi επιβεβαίωσε ότι το MIUI 12.5 θα φτάσει επίσης σε παλαιότερες συσκευές όπως τις σειρές Xiaomi Mi 8, MIX 2S και MIX 3.

Η Xiaomi κυκλοφόρησε την ενημέρωση MIUI 12 για τα Xiaomi Mi MIX 2S και MIX 3 τον Αύγουστο του 2020. Οι συσκευές, οι οποίες δεν έκαναν την περικοπή στη λίστα κατάλληλων συσκευών Android 11, λέγεται ότι λαμβάνουν την ενημέρωση MIUI 12.5 σύμφωνα με την ανάρτηση του υπεύθυνου της Xiaomi, Zhang Guoquan, στο Weibo.

Λέει ότι το MIX 2S διαθέτει chipset Snapdragon 845 και οι μηχανικοί έχουν εργαστεί στο MIUI 12.5 στην ενημέρωσή του μαζί με το MIX 3. Μιλώντας για αυτό, το MIX 3, το οποίο διαθέτει επίσης chipset Snapdragon 845, ξεκίνησε με το MIUI 10 ενώ το MIX 2S ήρθε με το MIUI 9 έξω από το κουτί.

Ως εκ τούτου, το MIUI 12.5 θα είναι η τέταρτη ενημέρωση MIUI για το MIX 2S, ενώ το MIX 3 θα το πάρει ως τρίτη σημαντική ενημέρωση. Αξίζει να υποστηρίξει η Xiaomi παλαιότερες ναυαρχίδες, παρόλο που πέρασαν από την περίοδο υποστήριξης λογισμικού.

Προχωρώντας, ο Zhang είπε ότι μαζί με τις συσκευές MIX, οι Xiaomi Mi 8, Mi 8 Explorer Edition θα λάβουν επίσης την ενημέρωση MIUI 12.5. Αυτές οι συσκευές έλαβαν την τελευταία σημαντική ενημέρωση MIUI 12 τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2020 αντίστοιχα.

Τούτου λεχθέντος, ο Zhang δεν ανέφερε την έκδοση 5G του Mi MIX 3 5G που έλαβε την άμεση ενημέρωση στο MIUI 12 τον Σεπτέμβριο. Όμως, μπορούμε να περιμένουμε να είναι και αυτή μέσα στην λίστα των συσκευών. Αυτό που είναι αβέβαιο είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας των ενημερώσεων για τις παραπάνω συσκευές.

Ο Zhang λέει ότι η ενημέρωση θα έρθει λίγο αργότερα μετά την ολοκλήρωση των εκκρεμών έργων της εταιρείας και διασφαλίζει ότι η δοκιμαστική έκδοση δεν θα περιέχει σφάλματα. Επομένως, μην περιμένετε σύντομα το ενδιάμεσο MIUI 12.5.

 

[signoff]

 

via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο