24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

(Video) Η “μάχη” των POCO!!! Δείτε τα δύο νέα Poco X3 Pro VS Poco F3… Unboxing και κόντρες καμερών!!!

Ένα βίντεο που θα σας δώσει την πρώτη γεύση των δύο ολόφρεσκων και πολλά υποσχόμενων Poco που όπως πάντα μας παρέχουν περισσότερα πράγματα απ’ αυτά που πληρώνουμε και ασφαλώς με την σφραγίδα και την υπογραφή της Xiaomi.

Έτσι ως συνήθως με την κάθε παρουσίαση Poco δημιουργείται και όχι άδικα μια φρενίτιδα από όλους μας που θέλουμε πρώτα απ’ όλα να δούμε αλλά και να αποκτήσουμε… τα “συνήθως” UP value for money… κινητά της. 

Σήμερα λοιπόν χάριν στην ευγενική χορηγία του βίντεο από τον φίλο Θοδωρή, του καναλιού Unboxthess αλλά και του site coupondealer σας παρουσιάζουμε από τους πρώτους στην  Ελλάδα… δίπλα – δίπλα αυτά τα δύο πολύ ΗΟΤ νέα κινητά Poco X3 pro και Poco F3, έτσι ώστε να έχετε μια δική σας και πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Ας απολαύσουμε λοιπόν το βίντεο… και μην ξεχάσετε να κάνετε να κάνετε μια εγγραφή στο κανάλι του…

[signoff]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο