20.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Blackview A90… Μια παρουσίαση για “καλό σκοπό”

ΑΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ “ΔΙΠΛΟ” GIVEAWAY ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ… για 2 Honor Band 6 και για πάρεις μέρος… πάτα εδώ: https://youtu.be/xq9g6ce9qqw

Έχουμε την παρουσίαση του Blackview A90 και δεν θα σας γράψω τίποτα άλλο εδώ.. το βίντεο είναι μικρό και είναι για “καλό σκοπό”.

Οπότε δες το και κράτα αυτό… “κάθε κλικ μετράει”. Για όποιον θέλει να το τσεκάρει…

Blackview A90 Smartphone Helio P60 Octa Core 12MP HDR Camera Mobile Phone 4GB+64GB 4280mAh Android 11 Telephone 4G LTE Celular σε τιμή 92,44€ από το Blackview Official store. Δεν υπάρχει ασφαλής μέθοδος αποστολής οπότε προσοχή με το τελωνείο…
Link: https://s.click.aliexpress.com/e/_2aAOONU

[signoff]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanrwn@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο