18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στα 29€!!! To “Απόλυτα” ΗΟΤ Band… Mi Band 6 στην Global Version και μπες στο Club του iTechNews για να το έχεις και Ελληνικό!

Η τιμή είναι εξαιρετική… το Band της Xiaomi πάντα είναι HOT και πάντα σπάει τα ταμία… γιατί είναι πάντα σε καλή τιμή, παραμετροποιήτε (βλέπε Ελληνικά), είναι πάντα καινοτόμο… και με έναν πάντα διαχρονικό και βολικό σχεδιασμό…

Ίσως αυτή να είναι και η συνταγή της επιτυχίας του…

Μπες στο Club και κάνε το δικό σου τώρα σε σούπερ τιμή και στην GLOBAL έκδοση!

[Global Version]Xiaomi Mi Band 6 1.56 Inch 326 PPI AMOLED Retina Screen Wristband Heart Rate Blood Oxygen Monitor 130+ Watch Faces 30 Sports Modes 5ATM Waterproof BT5.0 Smart Watch σε τιμή;;; 29€ από το banggood με κουπόνι BG6944. Προτιμήστε ασφαλή μέθοδο αποστολής Eu Priority line

Link: https://bit.ly/3vgx6Py

[signoff]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο