18.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

LG Velvet 2 Pro – Διαρροές έδειξαν ένα φοβερό κινητό ναυαρχίδα, αν το έβγαζε ποτέ η εταιρεία!

Σε ένα εναλλακτικό σύμπαν όπου τα στελέχη της LG ήταν πιο ενθουσιώδη για την αγορά τηλεφώνων Android, η εταιρεία θα μπορούσε να ξεκινήσει να λανσάρει το Velvet 2 Pro. Σε αντίθεση με τους προκάτοχους του 5G ή 4G, θα ήταν μια κορυφαία ναυαρχίδα με τον κορυφαίο επεξεργαστή Snapdragon 888 της Qualcomm. Τώρα, το Leaker Tron ισχυρίζεται ότι έχει περισσότερες πληροφορίες για το τι θα μπορούσε να ήταν αυτό το premium τηλέφωνο.

Σύμφωνα με αυτό το υλικό, το Velvet 2 Pro δεν θα ήταν το πρώτο ντεμπούτο που θα εργαζόταν η LG με δυνατότητα rollable factor πριν από το κλείσιμο του βραχίονα των κινητών συσκευών. Ωστόσο, το τηλέφωνο θα μπορούσε να ξεχωρίζει από το πλήθος λόγο της έλλειψης φυσικών κουμπιών.

Αυτό άφησε τις άκρες “3D τόξου” εντελώς λείες και χωρίς διακοπές. Έχουν φημολογηθεί ότι διαθέτουν ευαίσθητα στην πίεση πλήκτρα, αν και η φερόμενη επίσημη διαρροή μάρκετινγκ της Tron δεν κάνει καμία αναφορά σε αυτά. Και πάλι, αναφέρει το μαύρο, μπεζ και γκριζωπό χάλκινο χρώμα από προηγούμενες διαρροές.

Οι φαινομενικά εκδοθείσες από την LG εικόνες με την κορεάτικη γλώσσα, αναφέρουν μια οθόνη FHD + 6,8 ιντσών (φτιαγμένη από POLED, προφανώς), 8 GB μνήμης RAM, μπαταρία 4.500mAh και τριπλή πίσω κάμερα με επικεφαλής έναν “γρήγορο και ακριβή” αισθητήρα 64MP που θα μπορούσε να υποστηρίζει εγγραφές HDR 10-bit και μια λειτουργία “LG gimbal”.

Συνολικά, φαίνεται ότι το LG Velvet 2 Pro μπορεί να απευθυνόταν σε όσους εκτιμούν μια καμπύλη οθόνη και, πιθανώς, πραγματικά τους αρέσει να χρησιμοποιούν πλοήγηση με κίνηση σε Android. Αυτοί οι πελάτες θα μπορούσαν επίσης να έχουν επωφεληθεί από την υποστήριξη κάρτας microSD, αν και όχι από την παρουσία υποδοχής 3,5 mm. Και πάλι, ολόκληρο το έργο μπορεί να είχε καταρρεύσει ούτως ή άλλως χωρίς μια ιδανική τιμή εκκίνησης για ολόκληρο το φερόμενο πακέτο.

 

[signoff]

 

via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο