21.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η Meizu πιστοποιεί τα πρώτα της νέα τηλέφωνα από τις αρχές του 2021

Η Meizu είναι μια κινεζική ΚΑΕ που κέρδισε μερικούς άλλους στην κυκλοφορία ναυαρχίδας πρώτη, με τον Snapdragon 888 το 2021. Και πάλι, δεν υπήρχε λόγος για παρακολούθηση των 18 και 18 Pro μετά την εκδήλωση του Μαρτίου. Τώρα, ωστόσο, ο Digital Chat Station ισχυρίζεται ότι η εταιρεία επέστρεψε με πιθανές επαναληπτικές αναβαθμίσεις για αυτά τα τηλέφωνα.

Ο διάσημος tipster ισχυρίζεται ότι έχει ανακαλύψει νέες εγγραφές για 2 νέες συσκευές Meizu στη βάση δεδομένων της κινεζικής εθνικής ραδιοφωνικής αρχής. Καθώς οι αριθμοί μοντέλων τους (M182Q και M192Q) ταιριάζουν πολύ με αυτούς που σχετίζονται με αυτούς της σειράς 18, μπορεί να είναι νέα τηλέφωνα 5G με προδιαγραφές που ενημερώνονται σε σύγκριση με τις υπάρχουσες ναυαρχίδες σε κάποιο βαθμό.

Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς, είναι πιθανό ότι αυτές οι δυνατότητες θα μπορούσαν να αφορούν τον νέο επεξεργαστή 888+. Και πάλι, ο Digital Chat Station προβάλλει επίσης ότι ένα από αυτά τα επερχόμενα τηλέφωνα Meizu θα μπορούσε να έχει το 870. Όσον αφορά άλλα πιθανά σημεία πώλησης, το 18 Pro διαθέτει τον νέο αισθητήρα Samsung ISOCELL GN1 50MP ως κύρια κάμερα. ίσως η υποθετική ανανέωσή του θα μπορούσε να κάνει επίσης σε αυτό το τμήμα.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο