18.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η WIND Ελλάς συνεργάζεται με την GREEN PANDA και συμβάλλει στην κυκλική οικονομία

Η WIND Ελλάς συμβάλλει στη βιώσιμη ανάπτυξη και ενθαρρύνει την κυκλική οικονομία μέσα από τη νέα συνεργασία με την GREEN PANDA που επισκευάζει, ανακυκλώνει και επαναχρησιμοποιεί υλικά με στόχο την παραγωγή καινούργιων συσκευών.

Η συνεργασία αυτή εναρμονίζεται πλήρως με τη στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης της WIND «25 στόχοι για το 2025» και συμβάλλει στην κυκλική οικονομία, καθώς μέσω των GREEN PANDA ΑΤΜ’s οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια να πουλήσουν το smartphone τους και να λάβουν ένα ποσό μέχρι και 950 ευρώ για να το αξιοποιήσουν σε μια καινούργια συσκευή. Επιπλέον η WIND προσφέρει τη δυνατότητα στους καταναλωτές που θα χρησιμοποιήσουν αυτό το πρόγραμμα να πάρουν έξτρα έκπτωση 100 ευρώ με μια νέα σύνδεση WIND (κινητής ή σταθερής)*.

Αξίζει να αναφερθεί ότι για κάθε ανακυκλωμένο smartphone εξασφαλίζεται μείωση 60 κιλών CO2. Επίσης εξοικονομούνται 50 γρ. σιλικόνης, 20 γρ. αλουμίνιου, 15 γρ. χαλκού, 10 γρ. πλαστικού και 10 γρ. βαρέων μετάλλων που απαιτούνται για την παραγωγή κάθε νέας συσκευής. Ακόμα και σε περιπτώσεις παλαιότερων smartphones, μηδενικής αξίας, ο καταναλωτής μπορεί να χρησιμοποιήσει το ΑΤΜ της GREEN PANDA και να συμβάλλει στην υπεύθυνη ανακύκλωσή του, που αποτελεί απαραίτητη συνθήκη για ένα βιώσιμο μέλλον.

H WIND είναι ο πρώτος πάροχος τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα που ενώνει δυνάμεις με την GREEN PANDA και προσφέρει καινοτόμες trade in λύσεις στους καταναλωτές του. Όπως αναφέρει ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, Marketing Communications & Retail Products Director της WIND Ελλάς «Στόχος μας είναι μια βιώσιμη τεχνολογική ανάπτυξη με επίκεντρο τον καταναλωτή. Αξιοποιούμε  καινοτόμες τεχνολογίες και συνέργειες και τα καταστήματα WIND είναι σημαντικός αρωγός στην προσπάθεια  να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα και να δημιουργήσουμε αξία στην κοινωνία».

Ο Φάνης Κουτουβέλης, Founder & CEO της GREEN PANDA τονίζει πως: «GREEN PANDA και WIND Ελλάς  θέλουν να προσφέρουν στους σύγχρονους καταναλωτές ακόμα περισσότερες καινοτόμες retail λύσεις συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην μείωση του e- waste».

Η διαδικασία είναι απλή, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Ο καταναλωτής επισκέπτεται ένα από τα παρακάτω καταστήματα WIND Ελλάς σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη και τοποθετεί το κινητό του τηλέφωνο στο Green Panda ATM
  2. Απευθείας λαμβάνει προσφορά για το smartphone που θέλει να διαθέσει προς πώληση και εξασφαλίζει έκπτωση για τη νέα του συσκευή που μπορεί να φτάσει μέχρι τα 950 ευρώ.
  3. Εφόσον αποδεχτεί την προσφορά μπορεί να επιλέξει να λάβει επιτόπου την αξία της συσκευής:
    • Είτε σε voucher για αγορά νέου smartphone επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία
    • Είτε κατάθεση/πίστωση της αξίας της στον λογαριασμό του
    • Είτε κατάθεση/πίστωση στη χρεωστική / πιστωτική του κάρτα (VISA ή Debit Card)

Η συνεργασία ξεκινάει αρχικά στα παρακάτω καταστήματα και μέσα στο 2022, θα επεκταθεί σε όλο το δίκτυο καταστημάτων WIND, ενώ σε όλα τα υπόλοιπα καταστήματα της αλυσίδας οι καταναλωτές μπορούν να πουλήσουν ή να ανακυκλώσουν τις παλιές τους συσκευές με αξιολόγηση που πραγματοποιείται από εξειδικευμένη ομάδα πωλήσεων.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

  1. ΚΗΦΙΣΙΑ Κασσαβέτη 9, 145 62, Ts-Kifisia@windstores.gr
  2. ΠΑΤΡΑ, Ακρωτηρίου 85, 263 32, Tc-PATRA6@windstores.gr
  3. ΧΟΛΑΡΓΟΣ, Λεωφόρος Μεσογείων 204, 155 61, Ts-Holargos@windstores.gr
  4. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Βενιζέλου 5, 546 24, Venizelou@windstores.gr
  5. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, Αλεξιουπόλεως 47-49, 164 52, Argiroupoli@windstores.gr
  6. ΚΑΛΛΙΘΕΑ, Δαβάκη 62 & Αριστείδου, kallithea@windstores.gr

*Το πρόγραμμα ισχύει για περιορισμένη χρονική διάρκεια και αποκλειστικά στα παραπάνω καταστήματα. Ισχύει και για όσους χρησιμοποιήσουν το ΑΤΜ για smartphones μηδενικής αξίας.

Περισσότερες πληροφορίες για τo πρόγραμμα εδώ: Υποστήριξη | WIND

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο