21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

MIUI 12.5 Enhanced Edition: Κάποια Redmi ΔΕΝ θα πάρουν την ενημέρωση….!

Το MIUI 12 της Xiaomi είχε μια από τις μεγαλύτερες διάρκειες ζωής στην πρόσφατη ιστορία του MIUI. Η αναβάθμιση ήρθε πέρυσι, φέρνοντας νέες δυνατότητες και οπτικές αλλαγές σε σχέση με το MIUI 11. Ωστόσο, η ενημέρωση έφερε επίσης πολλά ζητήματα που αφορούσαν τη σταθερότητα και την απόδοση, επομένως η εταιρεία ώθησε τις σταδιακές αναβαθμίσεις για να επιλύσει αυτά τα ζητήματα. Στις αρχές του 2021, η εταιρεία ανακοίνωσε το MIUI 12.5 ως σταδιακή αναβάθμιση σε σχέση με το αρχικό λογισμικό. Νωρίτερα φέτος, περιμέναμε να κυκλοφορήσει το MIUI 13, αλλά για άλλη μια φορά εκπλαγήκαμε με μια άλλη σταδιακή αναβάθμιση με τη μορφή MIUI 12.5 Enhanced.

Το Xiaomi Mi MIX 4 αποκαλύφθηκε τον Αύγουστο και ορισμένες αναφορές υποδεικνύουν ότι το MIUI 13 θα έκανε το ντεμπούτο μαζί με το κινητό. Ωστόσο, τη στιγμή της κυκλοφορίας του, ο ιδρυτής της Xiaomi, Lei Jun, αποκάλυψε ότι το MIUI 13 δεν ήταν έτοιμο και χρειαζόταν περισσότερη ρύθμιση. Έτσι, η λύση ήταν να φέρουμε το νέο smartphone με όλες τις οθόνες με μια βελτιωμένη έκδοση του διαθέσιμου λογισμικού, ως εκ τούτου, ήρθε με MIUI 12.5 Enhanced.

Είναι ενδιαφέρον ότι το MIUI 12.5 Enhanced δεν ήταν αποκλειστικό για τις ναυαρχίδες και έχει φτάσει σε μερικά smartphone από το ντεμπούτο του. Μερικές συσκευές έχουν λάβει τη νέα ενημέρωση, αλλά ορισμένες ακόμη περιμένουν αυτήν την ενημέρωση κώδικα. Σήμερα, η αναμονή για ορισμένους χρήστες θα έχει τελειώσει, καθώς η ενημέρωση μπορεί να μην έρθει καθόλου. Τρεις μήνες μετά το ντεμπούτο του λογισμικού, η Xiaomi αποκάλυψε ότι η ενημέρωση δεν θα είναι διαθέσιμη για επιλεγμένα smartphone Redmi.

Τα κινητά Redmi που δεν θα πάρουν την 12.5 Enchanced Edition είναι τα εξής:

  • Redmi Note 7, Note 7 Pro, and Note 7S
  • Y3
  • Redmi 7 and 7A

Παραδόξως, η MIUI 13 μπορεί και να έρθει σε αυτές τις συσκευές!

Η ίδια ανακοίνωση αναφέρει επίσης ότι η νέα έκδοση του MIUI δεν θα φτάσει στο Xiaomi Mi A3. Δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη, αφού η συσκευή τρέχει σε stock Android, καθώς είναι μέρος του προγράμματος Android One. Είναι ενδιαφέρον ότι το Mi A3 ήταν το τελευταίο και πιο αμφιλεγόμενο smartphone που εντάχθηκε στο πρόγραμμα Android One.

Περιέργως, η Xiaomi έχει ακυρώσει το MIUI 12 για το Redmi 7 και το Redmi Y3 στο παρελθόν. Παρόλα αυτά, το Redmi 7 έλαβε MIUI 12 και ακόμη και MIUI 12.5. Το τελευταίο, από την άλλη πλευρά, δεν είχε πρόσβαση σε καμία από τις εκδόσεις. Τούτου λεχθέντος, ορισμένες από αυτές τις συσκευές μπορεί τελικά να λάβουν την πιο πρόσφατη ενημέρωση ή ίσως, να λάβουν MIUI 13.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Η Xiaomi αναμένεται να αποκαλύψει το MIUI 13 τον επόμενο μήνα. Το νέο λογισμικό θα έρθει με Android 12 για πολλά smartphone. Ωστόσο, ορισμένα από αυτά μπορεί να εξακολουθούν να τρέχουν Android 11, καθώς αυτό δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για την κινεζική μάρκα. Τούτου λεχθέντος, δεν θα εκπλαγούμε αν δούμε κάποιες παλιές συσκευές να λαμβάνουν την ενημέρωση MIUI 13. Φυσικά, αν διαθέτετε κάποιο από τα παραπάνω smartphone, μην κρατάτε την αναπνοή σας για αυτό.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο