14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φακός τσέπης Cyansky M2: Μικρό μέγεθος – μεγάλη φωτεινότητα

Η εταιρείας CyanskyLight δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για τους φίλους της ιστοσελίδας μας. Κατά καιρούς έχουμε παρουσιάσει πολλά από τα μοντέλα των φακών της που κυκλοφορούν στην αγορά. Η ποιότητα των προϊόντων της κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Πρόκειται κυρίως για φακούς που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο από επαγγελματίες όπως στρατιωτικοί, καταδρομείς, αστυνομικοί, ιδιωτικοί ερευνητές, μηχανικοί, τεχνικοί όσο και από χομπίστες όπως κυνηγοί, ψαράδες, ορειβάτες, εκδρομείς υπαίθρου. Σήμερα θα παρουσιάσουμε ένα φακό της εταιρείας που απευθύνεται σε όλους. Μιλάμε για το μοντέλο Cyansky M2. Ο λόγος που κάνει αυτό τον φακό κατάλληλο για όλους τους χρήστες είναι το μικρό μέγεθος και η μεγάλη φωτεινότητα. Είναι τόσο μικρός που μπορούμε να τον κρύψουμε στην παλάμη μας ή να τον έχουμε σαν μπρελόκ για κλειδιά. Ταυτόχρονα προσφέρει μεγάλη φωτεινότητα που φτάνει στα 200 lumens και εμβέλεια μεγαλύτερη από 80 μέτρα. Ας τον δούμε λίγο καλύτερα.

Περιγραφή

Ο Cyansky Μ2 έχει κυλινδρικό σχήμα. Είναι κατασκευασμένος από σκληρό κράμα αλουμινίου, με βαφή υψηλής αντοχής, σε χρώμα μαύρο. Είναι πολύ μικρός με διαστάσεις: μήκος: 3,5 cm και διάμετρος: 2,0 cm. Το βάρος του είναι επίσης ελάχιστο, μόλις 18,5 γραμμάρια. Έτσι μπορούμε να τον έχουμε πάντα μαζί μας στην τσέπη. Μπροστά, στον προβολέα, ο φακός είναι εξοπλισμένος με ανθεκτικό γυαλί υψηλής διαπερατότητας και χαμηλής ανακλαστικότητας. Εσωτερικά ο προβολέας είναι επενδυμένος με ανακλαστήρα μεγάλης ανακλαστικής ικανότητας, ώστε να μας προσφέρει δέσμη σταθερής φωτεινότητας, ακόμα και στη μέγιστη απόσταση. Η φωτεινή πηγή του φακού είναι μια λυχνία τύπου CREE XP-E2 LED. Αυτή η λυχνία LED μπορεί να αποδώσει φωτεινότητα μέχρι και 283 lumens και έχει ονομαστική διάρκεια ζωής 50.000 ώρες. Ο συγκεκριμένος φακός έχει μέγιστη φωτεινότητα 200 lumens. Αυτό σημαίνει ότι η λυχνία δε δουλεύει στα όριά της, άρα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Το κουμπί λειτουργίας του φακού είναι τοποθετημένο στην πίσω πλευρά του. Δίπλα του υπάρχει μια ενδεικτική λυχνία. Αν πατήσουμε  το κουμπί στιγμιαία, η λυχνία ανάβει και μας δείχνει τη στάθμη ενέργειας της μπαταρίας: 100% – 80% σταθερό μπλε, 80% – 50% μπλε που αναβοσβήνει, 50% – 20% σταθερό κόκκινο και 20% – 1% κόκκινο που αναβοσβήνει. Αν πατήσουμε το κουμπί για 0,5 δευτερόλεπτα ο φακός ανάβει. Με στιγμιαίο πάτημα του κουμπιού, ενώ ο φακός ανάβει, εναλλάσσουμε τη φωτεινότητά του. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι τρεις. Υψηλή με φωτεινότητα 200 lumens και απόσταση δέσμης στα 83 m, Μέση με φωτεινότητα 20 lumens και απόσταση δέσμης στα 26 m, Χαμηλή με φωτεινότητα 5 lumens και απόσταση δέσμης στα 13 m. Στην υψηλή φωτεινότητα η αυτονομία του φακού φτάσει στα 48 λεπτά, ενώ στις υπόλοιπες φωτεινότητες η αυτονομία είναι 5 ώρες και 24 ώρες αντίστοιχα. Αν κρατήσουμε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για ένα δευτερόλεπτο, ο φακός θα αρχίσει να αναβοσβήνει πολύ γρήγορα, υποδεικνύοντας έτσι μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Σε αυτή τη λειτουργία η φωτεινότητα φτάνει στα 200 lumens, σε μέγιστη απόσταση 83 μέτρων, για μέγιστο χρόνο μιας ώρας και 36 λεπτών.

Ο φακός τροφοδοτείται από μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου, χωρητικότητας 200 mAh. Η μπαταρία δεν είναι αποσπώμενη. Για το λόγο αυτόν στο πίσω μέρος του φακού, κάτω από ένα ελαστικό καπάκι, υπάρχει μια θύρα micro-USB για τη φόρτισή της. Για να τη φορτίσουμε, το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδέσουμε τον φακό σε έναν κοινό φορτιστή κινητού, μέσω του καλωδίου που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Κατά τη φόρτιση η ενδεικτική λυχνία ανάβει κόκκινη. Μόλις η φόρτιση ολοκληρωθεί, γίνεται μπλε.  Για την πλήρη φόρτιση απαιτείται περίπου μία ώρα και 40 λεπτά.

Μέσα στη συσκευασία του φακού θα βρούμε: Τον Cyansky M2, το εγχειρίδιο χρήσης στα Αγγλικά, την κάρτα εγγύησης, το καλώδιο φόρτισης και ένα κορδόνι με κρίκο για τα κλειδιά. Η CyanskyLight δίνει πέντε χρόνια εγγύηση για τον φακό. Ακόμα προσφέρει δωρεάν αντικατάσταση του φακού αν αυτός εμφανίσει πρόβλημα τις πρώτες 15 μέρες από την ημερομηνία αγοράς.

 

Χαρακτηριστικά – Δυνατότητες – Απόδοση

Ο Cyansky M2 είναι ένας πολύ μικρός φακός γενικής χρήσης με μεγάλες δυνατότητες! Έχει, για το μέγεθός του, ισχυρή φωτεινή δέσμη 200 lumens και ικανοποιητική εμβέλεια λειτουργίας που φτάνει στα 83 μέτρα! Το πλάτος της δέσμης του είναι αρκετά μεγάλο, ώστε να φωτίζει ικανοποιητικά ένα δωμάτιο τεσσάρων τετραγωνικών μέτρων. Ο φακός είναι κατάλληλος για κάθε ανάγκη στο σπίτι, στη δουλειά, στο αυτοκίνητο, στο εξοχικό, στον κήπο, στην κατασκήνωση, στην εκδρομή, κλπ. Μπορούμε να τον έχουμε στην τσέπη μας, έτοιμο για χρήση, όποτε χρειαστεί.

Η δυνατότητα εναλλαγής των βαθμίδων φωτεινότητας μας βοηθάει να προσαρμόσουμε τη δέσμη φωτός στις ανάγκες μας. Αυτό συμβάλει πολύ και στη βελτίωση του χρόνου αυτονομίας του φακού. Η θερμοκρασία του λευκού φωτός που παράγεται από τον Μ2 είναι περίπου στα 5000 K. Άρα αποδίδει ουδέτερο λευκό φως. Αυτή είναι μια ευχάριστη απόχρωση φωτός για το ανθρώπινο μάτι, σε οποιαδήποτε δραστηριότητα.

Ο φακός διαθέτει κατάλληλα ηλεκτρονικά συστήματα προστασίας από υπερφόρτιση, βραχυκύκλωμα, χαμηλή τάση και υπερθέρμανση. Ο Cyansky M2 διαθέτει αδιάβροχη πιστοποίηση IP68 για χρήση σε περιβάλλον με υγρασία και σκόνη. Ακόμα είναι πολύ ανθεκτικός σε πτώσεις. Δεν πρόκειται να πάθει καμία βλάβη αν τον ρίξουμε από ύψος μέχρι δύο μέτρων. Ο φακός αυτός μπορεί να λειτουργεί χωρίς προβλήματα σε θερμοκρασία από -30ο C ως 50ο C. Πρακτικά δηλαδή λειτουργεί σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

Συμπέρασμα

Ο Cyansky M2 είναι ένας πολύ μικρός και εξαιρετικά αποδοτικός φακός. Είναι ποιοτικός και έχει μεγάλη αντοχή για χρήση σε όλες τις συνθήκες. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο M2 είναι ο φωτεινότερος φακός της αγοράς, με τη μεγαλύτερη εμβέλεια, στην κατηγορία του. Είναι επαναφορτιζόμενος και έχει μεγάλη αυτονομία. Είναι το τέλειο δώρο για τις γιορτές! Μπορούμε να τον αποκτήσουμε από το επίσημο διαδικτυακό κατάστημα της CyankyLight με έκπτωση 15%, με τη χρήση του εκπτωτικού κωδικού ITECHNEWS σε τιμή μικρότερη των 20 €. Η CyanskyLight προσφέρει τρόπο αποστολής απαλλαγμένο από χρεώσεις τελωνείου.

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο