22.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

“Moon Knight”: Το trailer αποκάλυψε πότε κάνει πρεμιέρα

Το trailer του “Moon Knight” έκρυβε μια έκπληξη για τους fans, καθώς ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς.

Σύμφωνα με αυτό, το πρώτο επεισόδιο θα κάνει την εμφάνισή του στο Disney+ στις 30 Μαρτίου 2022, ημέρα Τετάρτη.

Δείτε το trailer παρακάτω:

 

Το trailer αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα ράγκμπι των Arizona Cardinals και Los Angeles Rams στο NFL Super Wild Card. Υπό τους ήχους του “Day ‘N’ Nite” του Kid Cudi, βλέπουμε τον Marc Spector, ο οποίος πιστεύει ότι είναι ο Steven. Κατά πως φαίνεται δεν μπορεί να βρει την διαφορά ανάμεσα “στην ζωή και τα όνειρα”. Τον βλέπουμε να παλεύει με αυτό, φτάνοντας στο σημείο να δεθεί στο κρεβάτι του, και να ξυπνά χωρίς να ξέρει ότι ο ίδιος έκανε κάτι τέτοιο.

Επιπλέον, βλέπουμε τον χαρακτήρα του Ethan Hawke, ο οποίος αποκαλύφθηκε ότι θα ενσαρκώνει τον Arthur Harrow, έναν ηγέτη αίρεσης που εμπνέεται από τον David Koresh, της αίρεσης Branch Davidians που έπαιξε κεντρικό ρόλο στην πολιορκία του Waco το 1993. Ο εν λόγω χαρακτήρας εμφανίστηκε σε ένα τεύχος, το “Moon Knight Vol. 2 #2”, και ήταν ένας τρελός επιστήμονας που είχε βαλθεί να σταματήσει τον πόνο των ανθρώπων, χρησιμοποιώντας ανθρώπους για πειραματόζωα. Τέλος, βλέπουμε τον Spector να “δέχεται το χάος” και να γίνεται ο Moon Knight, ενώ χτυπάει κάποιον στις τουαλέτες.

Παράλληλα με το trailer κυκλοφόρησε και η αφίσα, η οποία παρουσιάζει το όπλο του χαρακτήρα, ένα σούρικεν στο σχήμα μισοφέγγαρου, γνωστό και ως Crescent Darts. Δείτε την παρακάτω:


Ο Oscar Isaac θα ενσαρκώνει τον Marc Spector έναν πρώην πεζοναύτη που υποφέρει από διασχιστική διαταραχή ταυτότητας (dissociative personality disorder ή αλλιώς DID). “Οι πολλαπλές ταυτότητες που ζουν μέσα του καταλήγουν σε έναν πόλεμο θεών ενάντια στο υπόβαθρο της μοντέρνας και της αρχαίας Αιγύπτου”, λέει η επίσημη περιγραφή της συνδρομητικής. Άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο θα έχει και η May Calamawy.

Η σειρά θα αποτελείται από έξι επεισόδια, με τέσσερα από αυτά να σκηνοθετούνται από τον Mohamed Diab και τα άλλα δύο από τους Justin Benson και Aaron Moorhead. Βασίζεται στα κόμικς των Doug Moench και Don Perlin και ο Jeremy Slater γράφει το σενάριο. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Slater, Diab, Isaac, Brad Winderbaum, Victoria Alonso, Louis D’Esposito και Kevin Feige. Άγνωστη παραμένει ακόμα η ημερομηνία πρεμιέρας της.

Το καλοκαίρι φαίνεται πως θα φτάσουν τέσσερις σειρές στο Disney+, σύμφωνα με επίσημη ιστοσελίδα της Marvel. Δείτε τα projects που θα φέρει η Marvel το 2022, αλλά και όλα τα μελλοντικά που θα έρθουν από τον νέο χρόνο και ύστερα. Ρίξτε μια ματιά στις λίστες μας για τις Καλύτερες Νέες Σειρές, Καλύτερες Ταινίες και Καλύτερες Σεζόν του έτους που μας πέρασε. Επιπλέον, δείτε τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 2022 και μην ξεχάσετε να μείνετε συντονισμένοι για ό,τι νεότερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο