12.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Veger Ace100: Βρήκαμε ένα φοβερό powerbank 10000mAh, με γρήγορη φόρτιση QC 3.0 PD3.0 τριών συσκευών, από Αθήνα με μόλις 39.90€ και σας το παρουσιάζουμε!

Την εταιρεία Veger σας την έχω παρουσιάζει άλλη μία φορά, πάλι με δύο πάρα πολύ καλά powerbank που μου είχαν στείλει, που φυσικά τα έχω κρατήσει και τα χρησιμοποιώ τις δύσκολες ενεργειακά ημέρες. Το τότε βίντεο μπορείτε να το δείτε εδώ – VEGER VP1087PD 10000mah & VP2019 20000mah powerbank με ωραία εμφάνιση & γρήγορες φορτίσεις! Αυτή την φορά μου στείλανε ένα επίσης πολύ καλό powerbank όπως αποδείχθηκε, το τελευταίο που κατασκεύασε η εταιρεία, το Veger Ace100, με μερικά πάρα πολύ ωραία χαρακτηριστικά. Αλλά εκτός από τα διαφορετικά χαρακτηριστικά, το ωραιότερο είναι ότι όπως και το πρώτο, μπορείτε να τ’ αγοράσετε από εδώ Ελλάδα και να μην περιμένετε να σας έρθουν από Κίνα. Μάλιστα, εκτός από το διαδικτυακό κατάστημα που θα σας δώσω link, υπάρχουν και δύο φυσικά μαγαζιά, που μπορείτε να τα επισκεφτείτε και να πάρετε ότι άλλο θέλετε από εκεί, εδώ στην Αθήνα. Αλλά ας δούμε τι powerbank μου στείλανε αυτή την φορά από την Veger να σας δείξω.

Το Veger Ace100 μου ήρθε φυσικά από το κατάστημα τους εδώ Αθήνα, οπότε δεν είχα θέμα με τελωνείο και λοιπά. Ανοίγοντας την συσκευασία του ταχυδρομείου, είδα ένα πολύ ωραίο κουτί συσκευασία, με μία χαρακτηριστικά εικόνα του powerbank που έδειχνε την διαφορετικότητά του από τα υπόλοιπα powerbank, αλλά και με πολλά στοιχεία/πληροφορίες σχετικά το τι υποστηρίζει και κάνει το Ace100.

Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες, ότι υποστηρίζει και μπορεί να κάνει το συγκεκριμένο powerbank, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να το διαβάσετε στη συσκευασία του. Επίσης η μπροστινή φωτογραφία δείχνει αυτό που το κάνει διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Ποιο είναι αυτό? Μα η δυνατότητα του powerbank, εκτός από τον συνηθισμένο τρόπο φόρτισης που έχουν όλα τα powerbank μέσω κάποιου φορτιστή, να το συνδέσετε με καλώδιο στην μεσαία του θύρα που είναι είσοδος/έξοδος, έχει δικό του φις για την πρίζα στον τοίχο, οπότε να το φορτίζετε μέσω αυτού, ενώ την ίδια στιγμή εσείς να φορτίζετε μέχρι και 3 συσκευές! Νομίζω είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που πρέπει να του δώσετε τα εύσημα! Αλλά ας δούμε εν τάχυ τα τεχνικά χαρακτηριστικά του powerbank.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο: ACE100
  • Λειτουργία φορτιστής τοίχου
    • AC input: 100-240V 50/60Hz 0.5A
    • Έξοδος UBC Type-C/ USB 1/ USB 2: 5V/3A max (με πλήρως φορτισμένo power bank)
  • Λειτουργία Power Bank
    • Type-C input: 5V-3A/ 9V-2.0A/ 12V-1.5A(PD+QC Protocol)
    • Type-C output: 5V-3A/ 9V-2.2A/ 12V-1.5A(PD+QC Protocol)
    • USB1/ USB2 Output: 4.5V-5.0A/ 5V-4.5A/ 9V-2.0A/ 12V-1.5A
  • Ονομαστική χωρητικότητα: 10000mhA (3.85V)
  • Ισχύς μπαταρίας: 38.5V
  • Max Output: 22.5W (PD 20W)
  • Υποστήριξη διπλής λειτουργίας

Ανοίγοντας το κουτί, μέσα θα βρείτε το powerbank Ace100, ένα καλώδιο φόρτισης Type-C ειδικά πιασμένο και ένα εγχειρίδιο.

Αυτό που μου άρεσε πολύ στο powerbank, εκτός του κόλπου με το φις για την πρίζα ρεύματος στον τοίχο, είναι ότι έρχεται με καλώδιο φόρτισης Type-C, που μπορεί να πιαστεί πάνω στο powerbank και να χρησιμοποιηθεί σαν χερούλι, ώστε να το κρατάτε από εκεί κατά την μεταφορά του μαζί σας! Άλλο ένα πολύ ωραίο κόλπο!

Το Ace100 έχει δυνατότητα να φορτίζει γρήγορα με QC 3.0 μέχρι και 3 συσκευές, κάτι που σας το δείχνω και στο βίντεο παρουσίαση που σας έχω πιο κάτω. Διαθέτει 4 λεντάκια, που σας δείχνουν το ποσοστό της μπαταρίας που έχουν μείνει στο powerbank, αλλά και όταν το βάλετε να φορτίζει, ότι φορτίζει και σε ποιο ποσοστό είναι φορτισμένο. Εδώ ίσως μία ψηφιακή οθόνη όπως στα πρώτα powerbank που μου είχαν στείλει από την εταιρεία να ήταν πιο ωραίο και πιο εντυπωσιακό σίγουρα, αλλά και πάλι η δουλειά γίνεται μια χαρά, να είστε σίγουροι.

Δείτε όμως και το βίντεο παρουσίαση που σας έχω ετοιμάσει για το Veger Ace100, για να δείτε και ζωντανά πως είναι και τι κάνει. Εσείς δεν ξεχνάτε να πατήσετε ένα Like & Share στο βίντεο γιατί είμαι σίγουρος ότι έχετε κάποιο φίλο που ψάχνει κάτι ανάλογο, αλλά και να γραφτείτε στο κανάλι του iTechNews.gr, γιατί έρχονται κι άλλες μοναδικές παρουσιάσεις!

Το Veger Ace100, είμαι σίγουρος ότι σας άρεσε πάρα πολύ και θα θέλετε να το αποκτήσετε. Το powerbank που βλέπετε είναι από τα πρώτα κομμάτια που ήρθαν Ελλάδα και αυτή την στιγμή ανεφοδιάζετε και το ηλεκτρονικό τους κατάστημα εδώ στην Ελλάδα αλλά και τα δύο φυσικά καταστήματα που έχουν εδώ στην Αθήνα και μέσα στον Μάρτιο θα είναι προς διάθεση. Εσείς μπορείτε να κάνετε προπαραγγελία του powerbank Veger Ace100 από εδώ, ενώ η διεύθυνση των δύο καταστημάτων για να πάρετε αυτό ή τα άλλα powerbank που σας έχω ήδη δείξει ή κάτι άλλο είναι εδώ:

Αγ. Ιωάννης Ρέντης, Λ. Θηβών 228
Δευ – Παρ 10:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 18:00
210 4929089
info@thikishop.gr
Αιγάλεω, Μαρκ. Μπότσαρη 45
 Δευ – Τετ – Σαβ: 10:00 – 18:00
 Τρ – Πεμ – Παρ: 10:00 – 21:00
 210 2204030
 egaleo@thikishop.gr

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο