18 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Zeblaze GTS Pro: Δείτε ζωντανά ένα πολύ καλό smartwatch που μετράει σωστά κορεσμό, πίεση, παλμούς στα 25,54€ με το κουπόνι του Banggood!

Στο κανάλι του iTechNews θα βρείτε παρουσίαση για το Zeblaze Stratos, GTR 2 και τώρα σας έχω το GTS PRO. Με το μοντέλο αυτό κλείνω ουσιαστικά την τριάδα που σαν όνομα τουλάχιστον, αλλά και σαν εμφάνιση, μοιάζει πολύ με τα αντίστοιχα μοντέλα της Amazfit. Αφού την παρουσίαση που σας έχω πιο κάτω, μπορείτε να αποκτήσετε το GTS Pro από το Banggood με ασφάλεια τελωνείου στα 25.54€ με το κουπόνι που σας έχω στο τέλος!

Όπως έλεγα πιο πάνω, το Zeblaze GTS Pro, μου ήρθε από το κατάστημα χωρίς πρόβλημα τελωνείου. Το κουτάκι του Zeblaze GTS Pro είναι ωραίο, με φωτογραφία του ρολογιού στο πάνω μέρος, με την ονομασία του μοντέλου στο πλάι, την εταιρεία Zeblaze επάνω αριστερά, κάποια χαρακτηριστικά κάτω αριστερά. Στο πίσω μέρος…τ’ όνομα φτάνει.

Ανοίγοντας την συσκευασία θα βρείτε μέσα το GTS PRO, ένα φορτιστή που συνδέεται μαγνητικά με το ρολόι, ένα εγχειρίδιο σε διάφορες γλώσσες και μία κάρτα από την Zeblaze. Το ρολογάκι είναι πολύ ωραίο, τετράγωνο, μ’ ένα κουμπί στο πλάι. Μπορείτε να το βρείτε σε τρία χρώματα, μαύρο, χρυσό και ασημένιο, εγώ κλασσικά το πήρα σε μαύρο χρώμα. Το μενού του είναι απλό. Κατεβάζοντας προς τα κάτω έχετε πρόσβαση σε φωτεινότητα, ανεύρεση, ρυθμίσεις και σχετικά με το ρολόι. Στις ρυθμίσεις θα βρείτε το μενού για να κλείσετε το ρολόι αλλά και για να επαναφέρετε τις εργοστασιακές του ρυθμίσεις. Από την κεντρική σελίδα, κουνάτε το δάχτυλο πέρα-δώθε για να δείτε τις επιλογές του ρολογιού. Έτσι θα βρείτε για τους παλμούς, κορεσμό, βήματα, καιρό, χρονόμετρο, έλεγχο του music player.

Το Zeblaze GTS Pro υποστηρίζει παρακολούθησης καρδιακών παλμών, έχει πιεσόμετρου, υποστήριξη παρακολούθησης οξυγόνου αίματος, υποστήριξη παρακολούθησης ποιότητας ύπνου, διαθέτει 24 λειτουργίες αθλημάτων, παρακολούθηση βημάτων, παρακολούθηση καύσης θερμίδων, υποστήριξη ρυθμού & εξ αποστάσεως σε πραγματικό χρόνο, υποστήριξη στόχου, ειδοποιήσεις από το κινητό, υποστηρίζει κανονικά ελληνικά στις ειδοποιήσεις, με τονισμένα γράμματα, έχει πολλαπλά watchfaces που τα αλλάζετε από την εφαρμογή, πρόγνωση καιρού, χρονόμετρο, ξυπνητήρι, υποστήριξη ανίχνευσης καρπού περιστροφής, υπενθύμιση κλήσεων ή μηνυμάτων, εμφάνιση αναγνωριστικού κλήσης, απόρριψη κλήσεων, έλεγχο κάμερας κινητού, υποστήριξη ελέγχου μουσικής.

Το Zeblaze GTS PRO είναι αδιάβροχο με πρωτόκολλο IP67, δηλαδή βροχή, ιδρώτας, αυτά. Όχι για ντους ή μπάνιο στη θάλασσά. Φέρει επεξεργαστή Realtek 8762C, ενώ η οθόνη του είναι τετράγωνη, 1.65″, IPS HD έγχρωμη αφής με ανάλυση 240 x 295 pixels. Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 200 mAh, που αυτό μεταφράζεται σε 15 ημέρες περίπου στο power-saving σενάριο ή 7 ημέρες με τυπική χρήση. Για να φορτίσει θέλει περίπου 1.5 ώρα με τον φορτιστή που έχει. Το κυρίως μέρος του ρολογιού είναι μεταλλικό, ενώ το λουράκι είναι από σιλικόνη. Το πλάτος του λουρακιού είναι στα 20mm, ενώ οι διαστάσεις του ρολογιού είναι 43 * 36 * 9.5 mm και το βάρος του περίπου 45g. Το Zeblaze GTS Pro το διαχειρίζεστε μέσω της εφαρμογής Glory Fit.

Δείτε και το αναλυτικό βίντεο παρουσίαση που σας έχω ετοιμάσει. Εσείς ελπίζω να πατήσετε το Like, Share αλλά και να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr.

Μπορείτε να το αποκτήσετε το Zeblaze GTS Pro στα 25.54€ από το Banggood μέχρι και τις 31/03 αρκεί να πατήσετε στο μπανεράκι από κάτω και όταν σας ζητηθεί το κουπόνι, εσείς να δώσετε το  BG366bb6.

[su_button url=”https://www.banggood.com/24-Goal-Based-Exercises-Zeblaze-GTS-Pro-1_65inch-HD-Touch-Screen-BT5_0-7x24h-Heart-Rate-Monitor-Spo2-Level-Measurement-Weather-Forecast-Custom-Dial-IP67-Waterproof-Smart-Watch-p-1830300.html?cur_warehouse=CN&ID=6287849&p=9621039608881201703W&custlinkid=1794685″ target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0f07″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2020/04/order_icon_itechnews.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε με 25,54€ από το Banggood με ασφάλεια τελωνείου το Zeblaze GTS Pro 1.65inch HD Touch Screen BT5.0 7x24h Heart Rate Monitor Spo2 Level Measurement Weather Forecast Custom Dial IP67 Waterproof Smart Watch – Gold με χρήση του κουπονιού BG366bb6 μέχρι τις 31/03[/su_button]

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο