22.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το Xiaomi Redmi Note 5 εμφανίστηκε στο Oppomart! Δείτε με τι τιμή και χαρακτηριστικά που αναφέρονται.

Πριν από λίγο στο κατάστημα Oppomart εμφανίστηκε προς πώληση το Xiaomi Redmi Note 5, με τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμή κάτω από 200$. Δείτε λοιπόν τι σας βρήκαμε…..Εάν ψάχνετε να βρείτε την αναγγελία που σας είπα στο Oppomart για να την επιβεβαιώσετε και εσείς, θα την βρείτε εδώ: Xiaomi Redmi Note 5.

Το κινητό έχει ανακοινωθεί με τιμή στα 199$ και με τα εξής χαρακτηριστικά:

  • 5.99-inch screen, 2160×1080 pixel display resolution.
  • Qualcomm Snapdragon 625 processor, octa-core, 2.0GHz.
  • 12MP rear camera, 5MP front camera.
  • 3GB/4GB RAM, 32GB/64GB ROM.
  • 4000mAh battery, quick charge supported
  • MIUI 9 base on Android Nougat OS.

Εάν μπείτε μέσα στη σελίδα, κάτω – κάτω στο FAQ, αναφέρει ότι θα υποστηρίζει την Β20. Βέβαια κάποια επίσημη ανακοίνωση ακόμα δεν έχουμε, αλλά για να το έχει βγάλει το κατάστημα κάτι θα ξέρει. Επίσης την τιμή που έχει, δεν λέει για ποια απ’ όλες τις εκδόσεις που αναφέρει θα ισχύει, οπότε λογικά θεωρώ ότι θα είναι για την μικρότερη, δηλαδή την 3GB RAM / 32GB ROM. Εν αναμονή λοιπόν και νέων ανακοινώσεων από άλλα μαγαζιά και φυσικά από την μαμά Xiaomi.

Βέβαια εάν κοιτάξει πχ και στο Banggood και εκεί θα δείτε να φιγουράρει στις σελίδες του το Xiaomi Redmi Note 5 η έκδοση 4/64, με τον Snapdragon 630 όμως και διπλή πίσω κάμερα, στα 272.99$.

Εσείς το σίγουρο που ξέρετε είναι ότι, όταν μάθουμε κάτι καινούργιο να είστε σίγουροι ότι πρώτοι εδώ θα το διαβάσετε και θα είστε πάντα ενήμεροι. Για τον λόγο αυτό γράφεστε στις ειδοποιήσεις μας ή κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook ή γράφεστε στο newsletter μας. Και μιας και είστε εδώ, περάστε και μία βόλτα από το Giveaway που διοργανώνουμε για τα γενέθλια του iTechNews.gr με 5 φοβερά δώρα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο