15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Mi Mix 2 πλήρως κεραμικό με την υπογραφή του σχεδιαστή του Starck σε limited edition κυκλοφόρησε για μόλις 4999 yuan!

Το Mi Mix 2 είναι από τα καλύτερα κινητά της Xiaomi, η τελευταία της ναυαρχίδα. Ένα πολύ όμορφο full screen κινητό που έγινε η αιτία για μία νέα μόδα, τώρα έρχεται με ένα επιπρόσθετο χαρακτηριστικό. Σας είχαμε ήδη πει ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει η πλήρως κεραμική του έκδοση και που μπορείτε να το βρείτε, τώρα μαθαίνουμε ότι θα υπάρξει μία ειδική σειρά που θα βγει με την υπογραφή του Starck, του σχεδιαστή του Mi Mix 2 και θα κυκλοφορήσει σε limited edition.

Εάν θυμάστε η Xiaomi από τις 11 Νοεμβρίου είχε ανακοινώσει μία πλήρως κεραμική έκδοση σε λευκό χρώμα και με τιμή 4699 yuan. Το κινητό αυτό θα έχει σαν τεχνικά χαρακτηριστικά Unibody πλήρως κεραμικό σώμα, full screen 2.0, Snapdragon 835 με 8GB RAM και με δυνατότητα να πιάνει συχνότητες παγκοσμίως (6 Mode με 43 band GSM). Όταν ανακοινώθηκε το νέο αυτό μοντέλο, δημιουργήθηκε αυτόματο το εξής ερώτημα…πότε θα το δούμε σε μαύρο!?

Πριν από λίγο λοιπόν, ανακοινώθηκε από την Xiaomi και η μαύρη έκδοση του Mi Mix 2. Η μαύρη έκδοση θα είναι διαθέσιμη προς πώληση από τις 28 του μήνα. Το ωραίο που μάθαμε είναι ότι οι πρώτες 3000 συσκευές που θα πουληθούν, θα φέρουν την υπογραφή του σχεδιαστή του Phillip Starck, θα είναι δηλαδή μία ειδική Limited Edition. H τιμή της συσκευής αυτής στην Κίνα θα είναι στα 4999 γουάν, δηλαδή στα 755$! Κατασκευαστικά θα είναι ένα κινητό με 5.99 ίντσες οθόνη, εφοδιασμένο με επεξεργαστή Snapdragon 835, με 8GB RAM και 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου.

Η πίσω κάμερα θα είναι στα 12MP και θα υποστηρίζει 1.25μm large pixel, f2.0 aperture, 4-axis OIS, ενώ η μπροστινή θα είναι στα 5MP. Το κινητό θα είναι global, για παγκόσμια χρήση χωρίς πρόβλημα!

Σε σύγκριση τώρα με το απλό κεραμικό Mi Mix 2, αυτό εδώ όλο του το σώμα είναι από κεραμικό υλικό, ενώ το απλό έχει 4 επίπεδα κεραμικό υλικό, ενώ το πλαίσιο είναι μεταλλικό. Και τα δύο μοντέλα έχουν πάχος 7.7mm, με το πλήρως κεραμικό Mi Mix 2 να είναι ελάχιστα πιο μικρό σε μήκος και πλάτος κατά 1.3mm και 0.9mm. Την πλήρως κεραμική έκδοση του Mi Mix 2 μπορείτε να την βρείτε στο Banggood, όπου μπορείτε να την προπαραγγείλετε και να σας έρθει άμεσα μόλις την παραλάβουν με Priority Mail Post, για γρήγορη παραλαβή και χωρίς άλλα έξοδα!

Εσείς πάντως μην ξεχνάτε να παρακολουθείτε τις ειδοποιήσεις μας και να κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook, για να είστε πάντα ενημερωμένοι, όπως και να μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στο Giveaway μας που θα βρείτε στη κεντρική μας σελίδα, με 5 υπέροχα δώρα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο