16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Kospet Magic 4: Σας έφερα άλλο ένα smartwatch από την Kospet, να το δείτε και να το πάρετε με 31.61€ από το Cafago όπως εγώ.

Την εταιρεία Kospet σας την έχω παρουσιάσει και άλλες φορές. Έτσι μέχρι στιγμής σας σας έχω παρουσιάσει άλλα 4 smartwatch από την εταιρεία, όλα με θετικά σχόλια απ’ ότι θυμάμαι. Έτσι σας έχω παρουσιάσει το Kospet Optimus 2, το Kospet K21, το Kospet Probe και το Kospet Prime SE. Αυτή την φορά αγόρασα το Kospet Magic 4 από το Cafago, όπου το είχε σε φοβερή τιμή και μπορείτε και εσείς να το πάρετε με μόλις 31.66€ ΤΕΛΙΚΗ τιμή και φυσικά χωρίς τελωνείο, όπως ήρθε κι εμένα.

Το Kospet Magic 4 μου ήρθε σ’ ένα πολύ ωραίο άσπρο, μακρόστενο κουτί. Στο πάνω μέρος έλεγε τ’ όνομα της εταιρείας με χρυσά γράμματα, ενώ στο κάτω μέρος είχε μία φωτογραφία του ρολογιού με την ονομασία του ρολογιού μόνο, χωρίς να μας λέει κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Ανοίγοντας το κουτί, μέσα θα βρείτε το Kospet Magic 4 φυσικά, τον φορτιστή του που συνδέεται μαγνητικά, ένα εγχειρίδιο και μία καρτούλα.

Το Kospet Magic 4, το κυρίως μέρος του ρολογιού είναι μεταλλικό. Το λουράκι που μπορείτε να το αλλάξετε εύκολα, είναι από σιλικόνη και έχει πλάτος 22mm. Το ρολόι θα το βρείτε σε μαύρο ή ροζ, ενώ εγώ το πήρα σε μαύρο. Είναι αδιάβροχο μέχρι και 50 μέτρα βάθος (5 ΑΤΜ), με διαστάσεις οθόνης 46.5 x 46.5mm, πάχος μόλις 10.5mm, συνολικό μήκος 260mm και βάρος μόλις 55g.

Το Kospet Magic 4 έρχεται με οθόνη αφής TFT 1.32″, στρογγυλή, με ανάλυση 360 x 360. Συνδέεται με το κινητό μέσω BT 5.0 και συνδέεται με κινητά που έχουν λειτουργικό Android 6.0 ή iOS 9.0 και άνω. Φέρει επεξεργαστή RealTek 8762dk, με 64KB RAM και 64M ROM μνήμη. Φέρει μπαταρία χωρητικότητας 230mAh που θέλει περίπου στις 2 ώρες για να φορτίσει πλήρως, με χρόνο αναμονής τις 30 ημέρες όπως λέει η εταιρεία και 7 – 10 ημέρες χρήση. Το smartwatch συνδέεται με το κινητό σας μέσω της εφαρμογής Da Fit. Το Magic 4 δεν έχει ελληνικό μενού όπως θα δείτε και το βίντεο που σας έχω ετοιμάσει παρακάτω, αλλά καταλαβαίνει τα ελληνικά μια χαρά, οπότε εκεί δεν έχετε κανένα φόβο!

Τι χαρακτηριστικά υποστηρίζει το Kopet Magic 4? Κατ’ αρχάς έχει 20 sport modes. Υποστηρίζει παρακολούθηση του γυναικείου κύκλου, καταγράφει βήματα, θερμίδες, ύπνο, σας δείχνει ποιος σας καλεί, ειδοποιήσεις από εφαρμογές, μηνύματα, ελέγχει τον music player του κινητού σας για να ακούτε μουσική, ελέγχει την κάμερα του κινητού, βλέπετε τον καιρό. Το Magic 4 έχει 2 παιχνίδια να παίξετε! Πράγματι, δεν σας κάνω πλάκα, έχει 2 παιχνιδάκια για να παίζετε όταν βαριέστε και σκέφτεστε πως να περάσετε την ώρα σας! Το ρολόι καταγράφει ακόμα παλμούς όλο το 24ώρο με δυνατότητα ειδοποίησης εάν αυξηθούν πολύ! Καταγράφει επίσης και την αρτηριακή σας πίεση, αλλά εδώ θα ήθελα να επισημάνω ότι καλό είναι να το έχουμε απλώς για να έχουμε ένα μπούσουλα. Μην παίρνετε την μέτρηση στο 100%, αλλά σίγουρα βοηθάει να ξέρετε εάν είστε μονίμως ψηλά. Το μενού έχετε δυνατότητα να το έχετε είτε σε κυκλική μορφή και πατάτε στο κέντρο το κουμπί για να μπείτε στο αντίστοιχο μενού ή σε μορφή πλέγματος.

Δείτε και το βίντεο παρουσίαση που σας έχω ετοιμάσει στα ελληνικά και στα αγγλικά. Εσείς δεν ξεχνάτε να κάνετε Like & Share, ενώ καλό είναι να γραφτείτε στο κανάλι και να πατήσετε αυτή την καμπάνα για να ειδοποιηθείτε για ότι νέο βίντεο ανέβει, γιατί έχω πολλά ακόμα να σας δείξω που δεν θα βρείτε αλλού Ελλάδα!

[su_youtube_advanced url=”https://youtu.be/C4HTzldnJjg” loop=”yes” playsinline=”yes” title=”Kospet magic 4: 5ΑΤΜ αδιάβροχο, παίζεις παιχνίδια, μετράει πίεση & πολλά άλλα βλέπουμε στο unboxing”]

[su_youtube_advanced url=”https://youtu.be/-hy0j5sYFow” loop=”yes” playsinline=”yes” title=”Kospet magic 4: Unboxing & review of a 5ATM smartwatch, many features, games, blood pressure, etc”]

Το Kospet Magic 4 όπως βλέπετε και στο βίντεο είναι πράγματι ένα πάρα πολύ ωραίο smartwatch, με τα παιχνίδια του, τα 50 μέτρα βάθος αντοχή, δυνατότητα να μετράει παλμούς και πίεση και άλλα πολλά! Επειδή θα θέλετε να το πάρετε και εσείς, θα το βρείτε στο Cafago στα 31.61€ ΤΕΛΙΚΗ τιμή και χωρίς φόβο τελωνείου όπως ήρθε και εμένα δηλαδή!

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
  1. Καλημέρα σας,πολύ καλή παρουσίαση,όπως πάντα,θα ήθελα και μια παρουσίαση για το kospet tank m1…. ευχαριστώ πολύ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο