18.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έρχεται το Xiaomi Mi7 και Mi7 Plus με Snapdragon 845 και τιμή στα 450$!

Το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει να φουντώνουν οι διάφορες φήμες αναφορικά με την νέα ναυαρχίδα της Xiaomi που περιμένουμε από το νέο έτος. Ειδικότερα που ανακοινώθηκε και επίσημα ο Snapdragon 845, οι φήμες έχουν φουντώσει ακόμα περισσότερο. Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι αναμένεται στο πρώτο τρίμηνο του 2018 να δούμε την νέα ναυαρχίδα. Το ενδιαφέρον είναι ότι σήμερα μάθαμε ότι θα βγει σε δύο εκδόσεις με διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά με πάρα πολύ καλή τιμή, ακόμα και για την ακριβή έκδοση! Δείτε τι μάθαμε από τις πηγές μας….

Όπως είπαμε και είδαμε, την προηγούμενη εβδομάδα η Qualcomm μας παρουσίασε και επίσημα στη Χαβάη τον snapdragon 845, ένα πολύ δυνατό επεξεργαστή με χαμηλή κατανάλωση, που αναμένεται ν’ αυξήσει τις επιδόσεις των κινητών που θα τον έχουν.

Όπως σας είπαμε, πρώτα αναμένεται να λάβει τον επεξεργαστή η Samsung και να τον τοποθετήσει στο Samsung S9, ενώ από τους Κινέζους κατασκευαστές αναμένεται πρώτη να είναι η Xiaomi, όπου θα τον ενσωματώσει στο αναμενόμενο Mi7. Εξάλλου αυτό μάθαμε και από τον ίδιο τον Lei Jun που μας το αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε στη Χαβάη.

Σήμερα το πρωί μας ήρθαν αναφορές από διάφορους χρήστες ότι φέτος να περιμένουμε να δούμε δύο εκδόσεις του Mi7. Έτσι ενώ πέρυσι δεν είδαμε να βγαίνει κάποια έκδοση Mi6 Plus, λόγο ότι δεν υπήρχαν πολλοί διαθέσιμοι Snapdragon 835, φέτος, λογικά θα έχουν προνοήσει οι εταιρείες, οπότε να αναμένεται δύο εκδόσεις της ναυαρχίδας.

Αυτό που λέγεται είναι ότι Mi7 θα βγει σε δύο εκδόσεις. Η μία έκδοση θα έχει οθόνη 5.65 ίντσες, ενώ η άλλη θα είναι με 6.01 ίντσες. Και τα δύο κινητά θα είναι full screen με αναλογία οθόνης 18:9, ενώ το μικρότερο σε διαστάσεις αναμένεται να έχει μπαταρία 3200mAh, ενώ το μεγαλύτερο θα έχει 3500mAh. Και οι δύο εκδόσεις θα είναι με διπλό γυαλί και μεταλικό πλαίσιο, θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, όπως και άλλα χαρακτηριστικά.

Και οι δύο εκδόσεις, και το Mi 7 αλλά και το Mi7 Plus θα είναι εφοδιασμένα φυσικά με τον Snapdragon 845, ενώ θα έχουν το λιγότερο 6GB RAM. Η πίσω κάμερα θα είναι διπλή που θα διαχειρίζεται από την ΑΙ τεχνολογία του 845, ενώ θα είναι 12MP+20MP και θα είναι συνδυασμός αισθητήρων IMX380 + IMX350.

Διαβάστε επίσης: Η κάμερα του Xiaomi Mi7 θα έχει λειτουργία ΑΙ αναφέρει ο Lei Jun!

Όσο για το τι τιμή θα έχουν οι δύο εκδόσεις? Αυτό που ακούγεται είναι για την απλή έκδοση, το Mi7 να ξεκινάει στη Κίνα από τα 2699 γουάν ή αλλιώς 408$ και το Mi7 Plus να ξεκινάει από τα 2999 γουάν ή αλλιώς 453$! Το Mi7 πάντως αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Μαρτίου και σίγουρα θα ταράξει πολύ τα νερά στην αγορά.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Επίσης μην ξεχνάτε και τον διαγωνισμό μας που θα τον βρείτε στη πρώτη σελίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο