18.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Cosmote δίνει απεριόριστα δεδομένα για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος!

Την άλλη δευτέρα έχουμε του Αγ. Πνεύματος, που για πολλούς θα είναι αργία τριήμερο. Με την προοπτική ότι όλο και κάπου μπορεί να πάτε, η Cosmote δίνει απεριόριστα δεδομένα για το τριήμερο αυτό. Ας δούμε όμως ποιοι είναι οι τυχεροί και πως θα τα πάρετε τα απεριόριστα δεδομένα!

Το πακέτο μπορείτε να το βρείτε και να το ενεργοποιήσετε μέσω της εφαρμογής της Cosmote. Εκεί στο πάνω μέρος της εφαρμογής εάν μπείτε τώρα, θα δείτε μία εικόνα παρόμοια με αυτή από πάνω. Πατήστε πάνω της για να μπείτε στην διαδικασία ενεργοποίησης. Αφού το πατήσετε θα δείτε το εξής:

Πατόντας πάνω στο Εντάξει, αλλάζει η εικόνα σε ….

[affcoups id=”97368″]

Πατόντας πάνω στο περισσότερα, θα δούμε για ποιους είναι αυτή η προσφορά

[affcoups id=”97048″]

Το κείμενο λέει τα εξής:

  • Το πακέτο μπορεί να ενεργοποιηθεί από Δευτέρα 6/6 έως και Δευτέρα 13/6 και τα δωρεάν απεριόριστα data θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το Σάββατο 11/6 00:00 έως τη Δευτέρα 13/6 23:59.
  • Το πακέτο μπορεί να καταναλωθεί μόνο εντός Ελλάδος
  • Το πακέτο δε μοιράζεται και σε επιπλέον συσκευές.
  • Η προσφορά δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί εκ νέου, μετά την λήξη.
  • Πρώτα καταναλώνονται τα GB της προσφοράς, μετά τα GB των πακέτων GIGA και τέλος τα δωρεάν ενσωματωμένα MB του προγράμματος.
  • Τα GB του πακέτου δεν μπορούν να καταναλωθούν κατά την περιαγωγή και δεν μοιράζονται σε επιπλέον συσκευές ( Data Sharing ).
  • Τα GB της προσφοράς δεν μοιράζονται μεταξύ των μελών προγράμματος COSMOTE Family . Το κάθε μέλος του προγράμματος Family έχει την δυνατότητα να ενεργοποιεί και να καταναλώνει την προσφορά από την γραμμή του μόνο.
  • Η προσφορά διατίθεται αποκλειστικά για ατομική χρήση . Σε περίπτωση που παρατηρηθεί κακόβουλη χρήση της προσφοράς ή χρήση με τέτοια τρόπο ώστε να επηρεάζει την εμπειρία του δικτύου, η COSMOTE διατηρεί το δικαίωμα μείωσης της ταχύτητας λήψης και μεταφόρτωσης ή ακόμα και διακοπής της προσφοράς για τη συγκεκριμένη σύνδεση.

[affcoups id=”96582″]

Καλό τριήμερο!

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο