31.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024

Αυτό είναι το smartphone με τη φωτεινότερη οθόνη στον κόσμο

Η Realme μόλις παρουσίασε στη Κίνα το Realme GT Neo 6 SE, φέρνοντας την πιο φωτεινή οθόνη που υπάρχει σε smartphone και πιο συγκεκριμένα τα 6.000 nits φωτεινότητας. Το Realme GT Neo 6 SE φέρνει μια αρκετά μεγάλη οθόνη των 6.78 ιντσών OLED με smooth 120Hz refresh rate και φωτεινότητα στα 6.000 nits.

Εξοπλίζεται με τον Snapdragon 7+ Gen 3 με Android 14. Στο τμήμα της φωτογραφίας έχουμε 50MP βασική κάμερα, με φακό διαφράγματος f/1.9, ενώ διαθέτη και οπτική σταθεροποίηση. Ο αισθητήρας δεν έχει ιδιαίτερα μεγάλο μέγεθος, αφού είναι 1/1.95″. Δίπλα του έχουμε την κλασσική 8MP υπερευρυγώνια κάμερα της μεσσίας κατηγορίας, που δεν μας αρέσει εδώ και χρόνια αλλά οι περισσότερες εταιρίες συνεχίζουν να χρησιμοποιούν. Είναι εντάξει για Instagram posts, αλλά μέχρι εκεί. Όλες οι κάμερες, όπως και η εμπρόσθια των 32MP τραβάνε 4K βίντεο στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο, ενώ η πίσω βασική κάμερα φτάνει και τα 60 καρέ το δευτερόλεπτο.

Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση για το πότε και αν θα έρθει στην χώρα μας, όμως φαίνεται μια πολύ δυνατή και ενδιαφέρουσα συσκευή, που ελπίζουμε να την δούμε και στα μέρη μας, με την σωστή τιμή φυσικά.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο