16.7 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Amazfit Band 7: Τα χαρακτηριστικά του δείχνουν ξεκάθαρα ένα προσιτό αντίπαλο του Xiaomi Smart Band 7 Pro!

Πριν από λίγο σας έγραφα για το νέο Xiaomi Smartband 7 Pro, που μοιάζει περισσότερο πια με smartwatch παρά με band. Τώρα η Amazfit ετοιμάζει να βγάλει την δικιά της απάντηση στο μοντέλο αυτό, κάτι που δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει και συνήθως είναι ελαφρώς καλύτερο από αυτό που παρουσίαζει η Xiaomi. Θα κάνει ξανά το ίδιο!? Ας δούμε….

Ορισμένες αποδόσεις του Amazfit Band 7 έχουν κοινοποιηθεί από το GSMArena μαζί με ορισμένες από τις προδιαγραφές του και την αναμενόμενη τιμή των 50$ που ακούγεται ότι θα έχει. Στα χρήματα, φαίνεται ότι οι αγοραστές θα λάβουν τα τυπικά χαρακτηριστικά ενός smartband που συνοδεύουν τους περισσότερους φθηνούς, αλλά ακόμα αξιοπρεπείς ιχνηλάτες δραστηριότητας. Αυτό σημαίνει ότι το Amazfit Band 7 θα προσφέρει 24ωρη παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας (έως 18 ημέρες, 9 ημέρες τυπικές με εκτεταμένη χρήση) για αρχή.

[affcoups id=”98810″]

Πρόσφατα αναφέραμε ότι ένας tipster, είχε ισχυριστεί ότι το Amazfit Band 7 θα έμοιαζε πολύ με το Redmi Smart Band Pro, κάτι που φαίνεται να ισχύει στις εικόνες που δημοσιεύονται παρακάτω, αλλά και όχι μόνο εάν προσέξετε την συγκεντρωτική εικόνα παραπάνω. Ο ιχνηλάτης Amazfit υπερισχύει της Redmi, καθώς διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία (230 mAh έναντι 200 ​​mAh), ενώ και οι δύο διαθέτουν οθόνες AMOLED 1,47 ιντσών (194×368). Το Amazfit Band 7 φέρεται να διαθέτει περισσότερες από 100 λειτουργίες γυμναστικής, είναι αδιάβροχο σε 5 ATM και ζυγίζει 28 g (Xiaomi Smart Band 7: 13,5 g).

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Σύμφωνα με την πηγή, το Amazfit Band 7 θα έχει 8 MB RAM και 128 MB αποθηκευτικό χώρο, και όπως το Smart Band 7 της Xiaomi, θα υποστηρίζει iOS 10.0 ή νεότερη έκδοση. Ωστόσο, ο ιχνηλάτης από το Amazfit διαφέρει από τον μελλοντικό του αντίπαλο καθώς μπορεί να συνδυαστεί με smartphone που λειτουργούν σε Android 5.0 ή νεότερη έκδοση (Xiaomi: Android 6.0), αλλά υποστηρίζει μόνο Bluetooth 5.1 (Xiaomi: Bluetooth 5.2). Η παρακολούθηση ύπνου και η παρακολούθηση του στρες είναι επίσης ενσωματωμένα, αν και η παρουσία GPS φαίνεται λίγο ασαφής αυτή τη στιγμή, αλλά θα μπορούσε να καταλήξει να αποτελεί μέρος του πακέτου.

[affcoups id=”97387″]

Το Amazfit Band 7 θα κυκλοφορήσει «αργότερα φέτος» στην ελκυστική τιμή των 50$ στην Κίνα πάντα. Ο προκάτοχός του, το Amazfit Band 5, επαινέστηκε για την προσφορά χαρακτηριστικών για τα χρήματα που ΄ήθελαν, που δεν ήταν και λίγα όμως, και για την ποιότητα του συνοδευτικού λογισμικού Zepp, επομένως περισσότερα από τα ίδια μπορούν να αναμένονται από τον καθορισμένο διάδοχό του ως “7”. Όσον αφορά την επιλογή του Amazfit Band 7 έναντι του Xiaomi Smart Band 7, μπορεί να είναι απλώς σχεδιαστική προτίμηση, με το πρώτο να μοιάζει περισσότερο με ρολόι παρά το τελευταίο, αν και η Xiaomi διαθέτει επίσης το νέο Band 7 Pro για όσοι θέλουν μεγαλύτερη οθόνη. Βέβαια εάν πάμε στο Xiaomi Band 7 Pro, τότε οι σχεδιαστικε΄ς ομοιότητες είναι πάρα πολλές, με τα τεχνικά χαρακτηριστικά μόνο να μένει να συγκρίνουμε μεταξύ τους.

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο