27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

“ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΗ” Είσαι εσύ;;; Ένα GIVEAWAY 15 ΑΣΥΡΜΑΤΑ Watt Για iPhone, Από ΕΛΛΑΔΑ, και μια Αλήθεια. #VEGER #MagOn (Video – Review)

15 Νοεμβρίου σήμερα και είναι, μέρα κλήρωσης του Power Bank VEGER MagOn κι έχουμε νικητή. Το βίντεο μπορείτε να το δείτε εδώ: https://youtu.be/wnj-hdJxMyk
Νικητής είναι ο Dimitris Kechras και μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο email του καναλιού unpackmanreview@gmail.com έως 22/11/2022 ώστε να τσεκάρουμε την ορθότητα της κοινοποίησης και αν όλα είναι καλά να παραλάβει το δώρο του

 

Έχουμε λοιπόν στα χέρια μας το νεότατο και “ειδικά σχεδιασμένο” για iPhone 12 και 13, Power Bank Veger MagOn που με ασύρματη φόρτιση στα 15W, να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες κι όχι μόνο, του αγαπημένου σας iPhone.
Μπορεί όμως να καλύψει άνετα και τις ανάγκες όλων μας… πλην… κι εδώ είναι η αλήθεια που ασφαλώς θα την δούμε στο βίντεο.

Για όποιον θέλει να το κάνει δικό του από Ελλάδα
Power Bank VEGER MagOn Magnetic wireless 10000mAh σε τιμή 34,99€ από το κατάστημα ThikiShop με κουπόνι MagOn-ThikiShop
Link: https://bit.ly/3zP8UrM

Αλλά όπως σας είπα το ένα είναι δώρο για εσάς και…
Ημερομηνία λήξης συμμετοχών 13/11/2022 00:00 (η κλήρωση θα γίνει μεταξύ 14-15/11-2022)

Καλή επιτυχία σε όλους λοιπόν.

Όροι συμμετοχής στο GIVEAWAY
α) Εγγραφή στο κανάλι στο YouTube
β) Εγγραφή στο κανάλι στο Telegram πατήστε εδώ http://bit.ly/2z7kHSQ
γ) Σχόλιο: Unpackman Veger (κάνε το copy-paste) στο YouTube
(Αποκλείονται οι διπλές συμμετοχές μέσω φίλτρου κατά την κλήρωση ΠΡΟΣΟΧΗ)

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο