27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Black Friday 2021 – Μπορεί και να μην γίνει φέτος!!!!

Στον αέρα φαίνεται να βρίσκεται η εκπτωτική περίοδος Black Friday 2021, η αποκαλούμενη και ως Μαύρη Παρασκευή που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 26/11.

Τα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν αυτή τη χρονιά οι μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών αλλά και οποιοδήποτε άλλο κατάστημα θέλει να συμμετάσχει είναι η έλλειψη αποθεμάτων, απόρροια της εκτίναξης των τιμών λόγω του έντονου ανταγωνισμού για τη μεταφορά προϊόντων από την Ασία.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Σε συζητήσεις με στελέχη της αγοράς μαθαίνουμε ότι αυτή τη στιγμή κάποιες από τις αποθήκες τους είναι άδειες από εμπόρευμα. Παγκοσμίως παρατηρείται έλλειψη στην παραγωγή chips και ηλεκτρονικών εξαρτημάτων απαραίτητων για την κατασκευή ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών, ακόμα και αυτοκινήτων.

Αυτό σε συνδυασμό με την έκρηξη στις τιμές των μεταφορικών από παραδοσιακές κατασκευάστριες χώρες όπως η Κίνα, δημιουργούν ένα ανησυχητικό κοκτέιλ που απασχολεί σήμερα τους retailers και θα απασχολήσει και εμάς τους καταναλωτές σε μερικές εβδομάδες.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο