27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Black Friday Προσφορά: dr.fone – Αποκτήστε απαραίτητα προγράμματα διαχείρισης του κινητού σας με 40% έκπτωση! Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό!

Η Wondershare Technology είναι μία γνωστή εταιρεία σε αυτούς που ασχολούνται με διάφορα προγράμματα για το κινητό τους μέσω υπολογιστή. Η σουίτα τους, η dr.fone, περιέχει μία σειρά από προγράμματα κλειδιά που μπορούν να σας κάνουν την ζωή πολύ εύκολη και δυστυχώς, πολλές φορές είναι απαραίτητα. Συγκεκριμένα είναι μία ολοκληρωμένη λύση για ανάκτηση δεδομένων, μεταφορά, απενεργοποίηση οθόνης, επισκευή συστήματος κλπ. Για τέτοιες περιπτώσεις εγώ προτιμώ πάντα να είμαι προετοιμασμένος για το κακό και να έχω τέτοια προγράμματα, παρά να τα ψάχνω πελαγωμένος τελευταία στιγμή που θα θέλω να σώσω το κινητό και θα ψάχνομαι πως!

 

Η εταιρεία γιορτάζει και αυτή το Black Friday, με 40% έκπτωση στα προϊόντα της και όχι μόνο! Εκτός λοιπόν από την έκπτωση των 40%, έχετε την πιθανότητα να κερδίσετε μία ολόκληρη παραγγελία ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!! Οι προσφορές ήδη τρέχουν και θα διαρκέσουν μέχρι την 1η Δεκεμβρίου, οπότε ο χρόνος είναι ακόμα λίγος!

Πως θα αποκτήσετε την πιθανότητα για την δωρεάν παραγγελία!? Είναι απλό…..

  1. Ολοκληρώνετε την αγορά
  2. Κοινοποιήτε στο Facebook
  3. Δίνετε σωστή διεύθυνση

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε πάντα στη σελίδα του διαγωνισμού, όπως και να δείτε εάν κερδίσατε τελικά! Στην ίδια σελίδα παρακάτω, θα βρείτε όλα τα προγράμματα της εταιρείας που μπορεί να χρειαστείτε και καλό είναι να έχετε κάποιο για εκείνη την δύσκολη στιγμή!

 

[su_heading size=”25″]dr.fone – Restore Social App[/su_heading]

 

Ένα πρόγραμμα που σε πολλούς μπορεί να φανεί χρήσιμο, ειδικά εάν αλλάζετε συχνά κινητό ή πρέπει να αλλάξετε κινητό είναι το dr.fone – Restore Social App. Μέσω αυτού του προγράμματος μπορείτε να χειριστείτε τις συζητήσεις σας στο WhatsApp, εύκολα και ευέλικτα. Μπορείτε να κάνετε αντίγραφα ασφαλείας ή εξαγωγή μηνυμάτων από το WhatsApp σε iOS / Android προς κάποιο υπολογιστή. Έχετε την δυνατότητα να επαναφέρετε το αντίγραφο ασφαλείας iOS / Android WhatsApp σε iPhone, iPad, iPod touch & Android. Μπορείτε να μεταφέρετε τις συζητήσεις WhatsApp μεταξύ iOS και Android και τέλος να δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του ιστορικού συνομιλιών LINE / Viber / Kik / Wechat με ένα μόνο κλικ.

Το πιο ωραίο είναι ότι όλα αυτά, μπορείτε να έχετε την δυνατότητα να τα κάνετε με μόλις 11.95$ για την περίοδο του Black Friday, δηλαδή μέχρι την 1 Δεκεμβρίου, οπότε είναι μία μοναδική ευκαιρία να το αποκτήσετε το πρόγραμμα τώρα. Περισσότερες πληροφορίες με αναλυτικό οδηγό και το πως θα το αποκτήσετε σε αυτή την τιμή, μπορείτε να δείτε από εδώ.

 

[su_button url=”https://ad.admitad.com/g/8u3trxihmwfdc1efdccaef655e4ac9/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0d07″ color=”#fdfefd” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Την εφαρμογή dr.fone – Restore Social App μπορείτε να την αποκτήσετε από εδώ με μόλις 11.95$ για το Black Friday[/su_button]

 

 

[su_heading size=”25″]dr.fone – Full Toolkit[/su_heading]

 

Αλλά και την πλήρη σουίτα καλό είναι να σκεφτείτε ν’ αποκτήσετε, αφού για τις ημέρες αυτές του Black Friday, θα μπορείτε να την αγοράσετε από $139.95 που έχει κανονικά, στα $83.97, γλυτώνοντας έτσι 56$ περίπου! Το πλήρες πακέτο εργαλείων περιέχει όλα τα εργαλεία που μπορεί να χρειαστείτε και για Android αλλά και για iOS και καλύπτουν 17 ενότητες. Σας επιτρέπει να αποκαταστήσετε εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, να ανταλλάξετε δεδομένα μεταξύ κινητών, να ανακτήσετε, να μεταφέρετε, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε μετά, να διαγράψετε δεδομένα τόσο σε iOS όσο και σε συσκευές Android, καθώς και να διορθώσετε το iTunes, το iOS / Android και να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας.

Δείτε και ένα σχετικό βίντεο για να καταλάβετε πόσο απαραίτητη είναι η σουίτα της dr. fone!

[su_youtube_advanced url=”https://youtu.be/oDhg6iZrjXI” autoplay=”yes” loop=”yes” playsinline=”yes”]

 

[su_button url=”https://ad.admitad.com/g/8u3trxihmwfdc1efdccaef655e4ac9/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0d07″ color=”#fdfefd” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Την σουίτα dr.fone – Full Toolkit μπορείτε να την αποκτήσετε από εδώ στα 83.97$![/su_button]

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο