25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Chrome: Επικίνδυνο bug απαιτεί update τώρα

Θα πρέπει να ενημερώσετε το Chrome σας το συντομότερο δυνατό.
Ανακαλύφθηκε ένα από τα χειρότερα Google Chrome bugs: Όχι μόνο είναι επικίνδυνο, αλλά χρησιμοποιείται ενεργά από χάκερ.

Η Google κυκλοφόρησε μια επιδιόρθωση νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, που σημαίνει ότι είναι διαθέσιμη μια ενημέρωση, η οποία θα φέρει το Chrome σας στην έκδοση 104.0.5112.101 σε Mac και Linux και στην έκδοση 104.0.5112.102/101 για Windows. Θα πρέπει να εγκατασταθεί αυτόματα στο Chrome σας, αλλά αν δεν έχει εγκατασταθεί, μπορείτε (και πρέπει) να ξεκινήσετε την ενημέρωση τώρα, μεταβαίνοντας στο μενού “Πληροφορίες” του Chrome.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Η εταιρεία δεν έδωσε πολλές πληροφορίες σχετικά με το πιο κρίσιμο ζήτημα (το οποίο είναι μία από τις 11 επιδιορθώσεις ασφαλείας που συνοδεύουν αυτήν την ενημέρωση), καθώς συνήθως περιορίζει τις λεπτομέρειες σφαλμάτων έως ότου οι περισσότεροι χρήστες ενημερώσουν το λογισμικό τους.
Γνωρίζουμε, ωστόσο, ότι έχει να κάνει με ανεπαρκή επικύρωση αναξιόπιστων πηγών, που θα μπορούσε να αφήσει έναν επικίνδυνο ιστότοπο να εκτελέσει αυθαίρετους κώδικες στον υπολογιστή σας.

Εδώ είναι το τρομακτικό μέρος, ωστόσο: η Google λέει ότι «έχει επίγνωση ότι κυκλοφορεί ένα exploit για το CVE-2022-2856». Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν χάκερ που χρησιμοποιούν αυτό το bug, γι’ αυτό θα πρέπει να ενημερώσετε το Chrome σας το συντομότερο δυνατό.

[signoff]

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο