27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Deal Alert από το Godeal24: Γνήσια Office 2021 από 13,05€ και Windows10/11 στην καλύτερη τιμή!

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι μπορείτε να αγοράσετε το Office 2021 Pro, αρχικής τιμής στα 439,99 $, για μόλις 13,05 €.

Το Godeal24 σας προσφέρει φθηνό και δημοφιλές λογισμικό. Όχι μόνο έκδοση για το λειτουργικό σύστημα Windows, αλλά κι Office 2021 Home and Business για το σύστημα MAC είναι επίσης σε ειδική προσφορά τιμής.
Το Godeal24 είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που πουλά προϊόντα της Microsoft και άλλο λογισμικό υπολογιστών και λογισμικό παιχνιδιών, γνωρίζει από πού προέρχεται κάθε άδεια χρήσης, ώστε να μπορείτε να αγοράζετε με σιγουριά ότι κάθε προϊόν είναι γνήσιο και χωρίς τον κίνδυνο πειρατείας.
Άδεια που αγοράζετε από το Godeal24 δεν περιορίζεται από συνδρομή, η άδεια είναι “ισόβια” και έχετε απεριόριστη πρόσβαση: το λογισμικό θα διαρκέσει κατά τη διάρκεια της ζωής του και θα ενημερώνεται και θα υποστηρίζεται σε τακτική βάση.

Εκπτώσεις περιορισμένου χρόνου: Γνήσιο MS Office 2021 από 13,05€!

Σταθερό και πλούσιο λειτουργικό σύστημα, τα Windows 10 εξακολουθούν να είναι το προτιμώμενο λειτουργικό σύστημα για τους περισσότερους χρήστες. Αγοράστε Windows 10 Pro τώρα με 6,12 € ανά υπολογιστή στο Godeal24! Κάντε αναβάθμιση σε Windows 11 για να απολαύσετε άμεσα τις δυνατότητες AI που προσφέρει η νέα έκδοση του Bing και, σημαντικά, τα Windows 10 μπορούν πλέον να αναβαθμιστούν σε Windows 11 δωρεάν!

Εκπτώσεις περιορισμένου χρόνου: Γνήσια Windows 10 και Windows 11 στην καλύτερη τιμή!

Αποκτήστε το οικονομικό πακέτο σας σήμερα!

Έκπτωση έως και 50% σε Περισσότερα Windows και Office! (κωδικός κουπονιού “VDL50”)

>> Get More

Περισσότερα εργαλεία υπολογιστή στην καλύτερη τιμή!

Get More Tools>>>

At Godeal24,

μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα με μειωμένες άδειες χρήσης της Microsoft, σημαντικό λογισμικό ασφάλειας πληροφορικής και άλλα εργαλεία υπολογιστή. Αποκτήστε Windows OS και MS Office σε ασυναγώνιστη τιμή. Απολαύστε τις αγορές χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Godeal24, η οποία στέλνει το λογισμικό σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με βαθμολογία TrustPilot 98% Εξαιρετική και 24/7 εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.

Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Contact Godeal24: service@godeal24.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο