25.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Δείτε τα game clips που διέρρευσαν hackers από το παιχνίδι GTA 6!

Σήμερα, 18 Σεπτεμβρίου, η Rockstar Games επιβεβαίωσε ότι η επόμενη γενιά της σειράς “Grand Theft Auto” (GTA), δηλαδή το 6, έχει ξεκινήσει. Πριν από την επίσημη ανακοίνωση του στούντιο, μια τεράστια διαρροή αποκάλυψε πώς μοιάζει το παιχνίδι υπό ανάπτυξη!

Ένας χρήστης με το όνομα “teapotuberhacker” από το GTAForums έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 90 αποσπάσματα παιχνιδιού από την έκδοση “beta” του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού δράσης-περιπέτειας ανοιχτού κόσμου. Σύμφωνα με άλλες αναρτήσεις στο φόρουμ από χρήστες, η πρόσφατη μεγάλη παραβίαση δεδομένων της Uber μπορεί επίσης να έγινε από το ίδιο μέρος.

Οι χάκερ που έκλεψαν τα δεδομένα δήλωσαν επίσης ότι είχαν τον “πηγαίο κώδικα και στοιχεία” για το GTA 5 και το GTA 6, προσθέτοντας ότι ενδέχεται σύντομα να διαρρεύσουν περισσότερα δεδομένα.

Κοινόχρηστα πλάνα παιχνιδιού έχουν κυκλοφορήσει ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας τους δύο πρωταγωνιστές που φημολογούνταν στο παρελθόν και το σκηνικό του Vice City. Εμφανίζεται επίσης μια ληστεία εστιατορίου παρόμοια με το σύστημα Red Dead Redemption 2, διάλογοι σε στυλ πολύ R-star μεταξύ χαρακτήρων και πολλά άλλα. Δεδομένου ότι τα στοιχεία λέγεται ότι προέρχονται από εκδόσεις beta, μπορείτε να δείτε πολλά μοντέλα κράτησης θέσης, υφές, κείμενο, μηνύματα εντοπισμού σφαλμάτων από τη μηχανή και προσωρινά στοιχεία από το GTA 5.

Θα δούμε σύντομα αφαιρέσεις της αρχικής πηγής και των αντιγράφων, εάν είναι αυτό που παραδέχονται οι χάκερ ότι έχουν αφαιρεθεί από τους διακομιστές της Rockstar. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για την Rockstar Games, ωστόσο, θα είναι μια μαζική παραβίαση δεδομένων με τα πράγματα να καταρρέουν

Εδώ είναι τα βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο